Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE SE JOŠ PRIVIKAO NA GRAD I OSTATAK EKIPE ZBOG CEGA NIJE NI IGRAO ZA BIH.NEGDJE ĆE MORATI TO ISKIHATI.
umorio se setajuci upoznavajuci grad
plus katastrofa u odbrani.
SERI GA TELETOVICA NURKICA I DJEDOVICA
Pogodio "u dobar čas", kad su već gubili 20 razlike.
Neka malo razgleda grad papak :-D , nema napredka bez repke klosaru ...
Ma jebo ba teletovica negine mu europa za 2 sezone
Nije čovjek još dovoljno upoznao grad...
Samo naprijed majstore,NBA je tek krenula ima utakmica dovoljno da zacepis zvalje ovima sto ti zavide i trabunjaju na prazno !!!
mirza i nurkic se ufurali nece da igraju za repku ccc a nece dugo ni u nba malo su se digli al dobro ce nosinama da udare od asfalt i da vide da nisu to sto misle nije ni nba kao sto je nekada bila
Dok je nastupao za Bosnu bio nam je dobar, a sada ga prljamo to nije ok.
On izgleda igra vruće - hladno..nije konstantan...nekada super odigra pogađa sve što i može i ne može...ali brate zna i katastrofalno odigrati da se zapitaš odakle da igra u NBA ligi.
Po meni je on trebao ostati u Tau Keramici bar još 2-3 sezone pa tek onda u NBA da ide. U Tau bi razvio formu igrao bi stalno bio ponajbolji europski košarkaš i onda u NBA ne bi bilo partije ispod 20 poena po utakmici a i imao bi i minutažu dobru.
Znam, a jel' ti znaš sa koliko godina se Nenad Marković penzionisao. Do zadnjeg dana je bio u top formi