Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar Mirza dobar .. polako se kupe minute a efikasnost kao i uvijek, na nivou !!
efikasnost? jesil pročitao tekst? 8 koševa za 15 minuta igre....
dobar je mirza...popravio se u odbrani, moze skociti , jak, nije spor, dobar sut, moze zakucati...samo treba vise da se drzne i napravi koji solo prodor jer sigurno je da moze pogotovo ispod kosa...sut je varljiv nekad ide nekad ne , a sa prodorima moze najmanje 4, 6 poena uzeti i zaraditi ako nista kakav faul i uz jos koju tricu eto ga uvijek preko deset poena...sretno mirza !
bravo mirza. ponos bosne i hercegovine!
bravo majstore....sve bolji i bolji je....
dobro je makar neku minutazu ima po utakmici bice samo igraj
cuj "samo" 15
pa sram ih i stid bilo, covjek zadnja dva meca bude najbolji igrac utakmice i onda naredni odigra daleko manje nego tad. Mrze ga sto je musliman hajde da se kladimo?
Koga boli racku koje je Mirza vjere!?
zmaj bosanski svaka catri ko kap
postali ste dosadni sa ovim teletom :) on i Dzeko samo zagrijavaju klupe :)
to je ono o čemu se govori: jednom 20 drugi put 8 nema kontinuiteta