Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je talenat i to je to...lezi mu ova NBA liga... Njemu i Doncicu ne treba ja mislim ni pola treninga kao ovim cudovistima tamo...oni se jednostavno igraju kosarke. Mi na Balkanu imamo nesto za cim amerikanci mogu da sanjaju...jednostavno neiscrpan smo izvor talenata...
Dogovor je dogovor, mora se ispoštovati. Sve će samo kazati.
ko zna, zna
Jedna riječ: "kefalo!" Bato moj, igra covjek sa 250 IQ, a pored toga bog mu dao visinu i snagu.
Koliko ga poštuju u njegovoj domovini, da nijedan portal.nije izvjestio o njemu, toliko o susjedima
Pa imao je pripremne utakmice i treninge glupane.
Uporni su ovi Klixovi novinari kod pisanja prisvojnog prideva, umesto srpski, oni pišu "srbijanski". To pokazuje samo nepismenost. Jokara je talenat pre svega.
Hrvatska -> hrvatski, Austrija -> austrijski, Srbija -> srbijanski. Možda je vama srbima to bitno da se zove srpski, ali kod nas se uvijek za nekog iz Srbije govorilo Srbijanac, a ne Srb.
Gori si mi ti koji pored toga sto za kifle nemas, sto nisi nikad u zivotu otisao dalje od granica manjeg entiteta jedne malene drzave, ti se uhvatis jednog bezveznog clanka i rijeci u njemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On se igra sa ovim americkim tzv. ''athletes''.... nije sve u misicima ima nesto i u mozgu...