Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se da je bosnjo ni u avionu se nije svezo :)
//Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
Kakva klupa .. mozda jos ova sezona. Iduce +20 pts svaku tekmu uz 10ak skokova.
On treba da bude u početnoj postavi, a ne igrač s klupe! Pazi slike, pravi šaner.
Iskreno ne vidim nista sanersko na njemu, po tom rezonovanju bi ispali svi igraci netsa saneri :) prije je sminker nego saner :)
Ma to sam mislio reći, ali mi nije na um palo ;) jbg
Iskreno mislim da je on sposoban za mnogo vise od toga da bude najbolji igrac sa klupe
i ja sam sposoban da guzim svaku noc 3-6 puta a umjesto toga jednom sedmicno u vrh glave. umoran brate sa posla dodjes i neda ti se. :)
To je zato što si na poslu u početnoj postavi ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)