Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legenda...
ONI TI GA PUŠE NENADE NENADEEE NENADEEEE kad se samo sjetim kako je ovo orilo u onoj goodyear ligi kad smo uzimali hemofarma fmp zvezdu i ostale..
'rvati su ovu tekmu prakticno poceli bez himne, zaglusujuci zvizduk na lijepu NJIHOVU :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
JEDAN JE NENO MARKOVIC
tako se neprocjenjivo osjećaju fašisti
gazi fasiste nego sta, to je antifasisticko navijanje
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I onda dodje ona dojucerasnji trener Petrovic i kaze da je on zasluzan sto je repr. multinacionalna,kao on uveo neku novinu... Trebali su mu prvo pokazati par ovih snimaka,upoznati fa sa ljudina koji su srce dali za rpr. kao Neno i Firic,znaci cas historije pa mu onda dati posao trenera. Jest mi"covjek"mrzak posto ccc
Nenad kralj kosarke, veliki covjek i pravi Bosanac ti si dika ove drzave.
bogotac!
A Neno je velemajstor bio. Ali pisat ovakve članke "na današnji dan" je jadno. Čisto nepoštivanje i nene i reprezentacije i ljudi koji ovo čitaju.
koja vijest, šta kad bi pisali "na današnji dan je dražen petrović, toni kukoč itd. zabio 30 koševa....", izgleda sezona kiselih krastavaca.....
Hvala vam sto ste nas podsjetili na ovu veliku utakmicu i naseg najveceg reprezentativca u kosarci! Bravo BiH! Bravo Nenadeeeee :)
Zmaj od Bosne!!!! Hvala Neno! Za sve lijepe trenutke!
Karina od covjeka
Ovog covjeka niko nije mogao kada bi ga krenula njegova "mahnita"! Hvala Neno jos jedno na ovim trenucima. Nenad Markovic, mora da ga je od roditelja Bosnjaka, majke Vasvije i oca Muharema, sto bi rek'o Aca Petrovic i ovi sa HRT-a. E cuj, Aca prvi napravio nebosnjacku repku.
EHEHEHEH, NASLE SE MALOUMNE BOSANCUGE RADOVATI KAO DA IM O TOME ZIVOT OVISI, ZATO STO JE NEKI SUTAC LOPTI KROZ MREZU DOBRO IGRAO I MNOGO LOPTI KROZ MREZU UBACIO. EHEHEHEHE KADA STE SIROMASNI DUHOM, STOKO BALIYSKA, ALI TO SE I OCEKUJE OD STOKE!!!
hahahahahahah jel ti krivo konju !! znas kako mi je drago kad vidim tvoje nezadovoljstvo. Umrijet ces jadan od secera i visokog pritiska.
Bolje se vi pobrinite da vaši sportaši kako u ekipnim tako i u individualnim sportovima naprave neki značajnij uspjeh a da ne govorim o medalji!!Da ne nastupate ljetnim OI sa 4-5 sportaša,dok susjedne zemlje osvajaju toliki broj medalja sa koliko vi sportaša nastupate na Olimpijadi!!Kad smo već kod košarke,znate vi jako dobro kad ste se plasirali na EP 1999 pobjedama nad Hrvatskom i Litvom u gostima,da ste u grupi završili zadnji i bez pobjede i to protiv Italije,Hrvatske i Turske.Kad smo već kod košarke,dovoljno je reći da ste vi do sad bili samo na EP a čak ste neka EP i propustili i na većini EP ste bili kanta za napucavanje(samo ste 1993 prošli grupnu fazu)!!
Ti se Dario pretpostavljam javljas iz Kaptola u Zagrebu, pa od silnih dosadnih vijesti na Index.hr posjecujes komsijske sajtove s vijestima, jer bi bilo mnooooogo jadno da sjedis u nekom seocu u Hercegovini i goviris ''vi,vi,vi''....
Kakva je ovo ljudska GROMADA. Odabrati reprezentaciju BIH 1997. godine (a mozda i ranije, nisam sig), nepune dvije godine nakon zavrsetka rata, a ne biti musliman - pa to je bio FENOMEN jednog vremena. Za primjer cu uzeti da je Sergej Barbarez jedno vrijeme odugovlacio svoj debi za reprezentaciju, pravdajuci to cinjenicom "da se nisu stekli uvjeti". Kako je igrao ovu utakmicu, ne mogu da vjerujem da je zabio "samo" 30 poena. Ja sam tada mislio da je najmanje 50 ubacio. Kako je sve nekako tad ljepse bilo. Slusati Bahu kako prenosi reprezentaciju, grb sa ljiljanima na grudima drzavnog dresa... Tad su dusmani jos uvijek bili u rupama u koje su se sakrili nakon rata... u posljednjih 6-7 godina su izmigoljili i totalno stupili na scenu.
NEMA BOSANACA-HRVATA, PANDZO, SMECE BALIYSKO!!!! BOSANCI, ILI NA TURSKOME KAKO IME ZA TO GLASI: BOSANJACI, NIJESU HRVATI MALOUMNI KRETENU!!!!
SVI STANOVNICI HERCEGOBSNE SU HERCEGOVCI I HRVATSKE SU NACIONALNOSTI, BALIYO PANDZO, KAO STO SU STANVNICI REPUBLIKE SRPSKE REPUBLIKANCI I SRPSKE SU NACIONALSNOSTI, DOK SU BOSANCI POSEBAN TURSKI NAROD KOJI NE PRIPADA NITI U IJEDAN OD POMENUTIJEH. ILI SI HRVAT, ILI SI SRBIN ILI SI BOSANAC, PANDZO, NE MOZES BITI HRVAT I SRBIN KAO STO NE MOZES BITI BOSANCA I HRVAT, SHVACAS?!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Muslimani smrde, to je istina One babe ispod burke, pa zamisli ti to ljeti, udara ko iz poljskog vecea Muski neuredni, to se kupa svaki Ramazan Mozete me pljuvati ali je istina
NIJESU GUZICU OPRALI PA TO ZAUDARA. A NA RUKAMA RAZNOSE I NA DRUGE PRENOSE CESTICE IZMETA KOJE SU OSTALE KAO POSLJEDICA NJIHOVIJEH MUSLEMANSKIH NEHIGIJENSKIH OBICAJA DA GOLIME RUKAMA BRISU" GUZICU I ONDA TO VODOM POPRSKAJU. TAKO DA... NARAVNO DA CE SMRDJETI, SASVIJEM SI U PRAVU PRIJATELJU.
qurac bili i ostali u kosarci
kad baho kaze "kakvu ruku ima ovaj covjek".. majstor ih je unistio...