Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo shaban liga, pa tribine djeluju skoro prazne.. Svaka cast Musi!
Moja greska, nisam citao tekst.. Naviko sam da Klix laprda pa mi bilo mrsko citat. Tek sad vidim da je u18 prvenstvo.
Bio sam na utakmici, Musa je čudo od igrača, nevjerovatan talent. Poz. iz Zg-a
Decko je prekucao svoj uzrast
ala melje mali
ne mogu da vjerujemo koliko su netalentovani klinci iz Cedevite za razliku od Cibosa. Naš Musa je priča za sebe.Samo jako!
@Cezvik Pratim te klince cijelu sezonu, oni osim Baje,Perkovica,ponekad Barišića ,te Muse nemaju vise niti jednog igrača. Napredak kod Baje mi se ne svida nikako, bolje mu je da je ostao u Sparsima i pravilno se razvijao,ali zelje staraca su čudo.
@Cezvik Slazem se sa tvojim mišljenjem, mozda sam bila i pregruba svrstavanjem u talentovane i netalentovane, ali nekako mi se Cibonina ekipa cinila skladnijom, sa dosta ljepsom atmosferom .Imam utisak da ovi Cedevitini klinci previše forsiraju ne bi li se dokazali ,pa i sagore od te silne želje. Ja im svima zelim svu srecu ovog svijeta da uspiju i odu preko bare. LP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
toooo musa
Tako jeeeeeeeee zmaju našš...Pokaži im kako se igra!