Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slažem se da je petar bio velika gnjida i još veća neuka seljačina. gorio u paklu. sdaovci samo gledaju imal se đe od kakvih majmuna ogrebat za sadaku. to je životni stil sda raje.
Kako to bake veliki patriota nije dao bar hiljadu maraka ispred stranke za HV sportaše neg tamo neki armonikaš i još rvat ( inače neprijateljski nastrojen narod) sto puta više stvarnih od jedne iluzionistične
Jedan dobar čovjek ne predstavlja narod. Ti lupaš lonćiće prijatelju. Pojma nemaš balo, po glupostima koje pises godiste si 2008
@grunf5 Nisu Hrvati neprijateljski narod. Hrvati vole Bosnu i Hercegovinu, barem većina njih. I glasali su u ogromnoj većini za suverenu BiH kad je trebalo. Ali su zavedeni obecanjima o stvaranju Herceg-Bosne i dan danas se vode istim programom koji je dogovoren izmedju Srbije i Hrvatske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PERO GUDELJ- LJUDINA, PRIMJER ČOVJEKA, BOSANCA I HERCEGOVCA !
ode čovjek relativno mlad... pokoj mu duši.
Respect
a šta reći,kada bi sve nabrojali kao ovo što je Musa rekao ,ne bi stalo u knjigu,velik čovjek i humanitarac sa svake strane,pokoj duši njegovoj vječni,..
Svaka Njemu cast vidi se sta znaci Voljeti svoju Bosnu lahka zemlja Gudelju