Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momak ti si mašina čuj 45 pa 26 bravo nadam se da češ nekada zaigrati u lakersima
Bravo momci uvlili ste im preko 100 komada,pa neka de sada k..... Jad i bijeda ko i obič
Hahaha, dobili jednu u zadnje 3 u prijateljskoj i Hercegovina slavi! Kako ste prošli na Europskom kockasti? Već zaboravili? Retardi, googlajte ako ne znate!
Vezirac pa bolan kad su govna lojava bilo što odvojili.Jad je to gamad i stoka nesposobna,nešto se ne sjećam tih medalja.Čast sjrdećoj odbojci dao Nog pa svi lojavi bili reprezentstivci u njoj.Zato mrš u kućicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
o ovim momcima treba pisati, a ne o Džumhuru seljaku....
Kad ti udjes u 100 najboljih tenisera na planeti, pa makar na minut, javi se. Najlakse je srat po tudjem uspjehu
bravo za kapitena..musu...
koliko se ulaže u vas, zlatni ste..samo naprijed momci..
Tek je pocelo. Problem kod nas je taj sto prvo treba da ostvaris rezultat da bi te vlada podrzala, a kako do prvog pravog rezultata je vjecito pitanje, ali eto nadje se neki nacin uvijek. Blistava buducnost za nasu kosarku.