Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravno svaka cast... samo trenirajte i ostavite srce na terenu a vi ste za nas vec heroji
Posteno
pa ja nisi ti Deen da se pravdas i solis nam pamet. svaka cast!
Sto prije naucis da se nosis s tim bolje ces proci u karijeri.Razumijem ja njega, mlad je i sve to stoji ali je to nesto sto prati non stop svakog uspjesnog sportistu, treba da se pomiri sa tim.Tako je sa svim superstar igracima u NBA, sad samo zavisi od igraca do igraca i kako se oni postave prema novinarima.Neki ispunjavaju svoje obaveze a neki ih furaju maksimalno kad god imaju priliku, poput Westbrooka recimo.A ne sumnjam da ce Musa zavrsiti u NBA
odkud ti ovoliko minusa
dajemo vam mir
Svaka na svom mjestu,sretno momci.
Svaka cast Musa, tako i treba. Novinarska bagra treba malo da ohladi, gade mi se koliko proganjaju sportiste, 50% neuspjeha kojeg smo imali kao sportska nacija pripisujem kvazi-novinarima i njihovom podje*avanju sportista na svakom koraku.
Ovo je rec profesionalnost i postovanje prema grbu na dresu koji nosi. Covjek ne trazi medijsku paznju niti hoda po kafanama kako bi kitio pjevace stotinama eura, a moze da hoce. Danas je ovakav stav rijedak i mnogi nasi sportisti bi se mogli ugledati na ovog ''djecaka''.
Musa prezreo za njegove godine... Naša budućnost!!!
ko da je "klocu" brat,... vaki je i Dzeko bio u pobrtetu
Ovaj mali je rodjen da bude lider :)