Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je l' ovo onaj poznati reprezentativac susjedne zemlje kojeg su raja u Skenderiji toplo pozdravljali prigodnom pjesmicom?
Apsolutno!
kad se sjetim te tekme,jesmo ih oderali a skenderija prokljucala
Kod nas ne moze bez cirkusa.. covjek koji se prvi odrekao Bosne da bude selektor, pa dokle vise ponizavanja ovog jadnog naroda!
KADA JE ODBIO IGRATI ZA BH NETREBA NAM NI KAO SELEKTOR
E sarajlijice i ostali aljini poltroncici ,Kindže tuzlak,Damir tuzlak,Mrša tuzlak baš je nezgodno ne imati nikog u vrhu ovoga lijepoga sporta Jedino ako vam konakovic nije neki uspjeh
Mula je vrhunski izbor, mlad, perspektivan, autoritativan, zna sta zeli. U ovoj situaciji je jedino logicno rijesenje za mlade igrace i generaciju koju imamo. A maloumnici sto spominju "politiku", vrijedjanje, opet. Maloumnici su uvijek maloumnici, takvi ce i ostati.
kaže se "rješenje"
Kad je mogao Tuđmanovi miljenik Blazevic voditi fudbalsku onda moze i ovaj voditi kosarkasku . Nevidim zasto bi se ovom nesto zabranilo .
Ipak bi trebao biti Bosanac, ti se kandiduj za HR Damire.
Bosanac, jedina istinska nacija Bosne a i onog Huma što ga zovu Hercegovinom
Postoje muslimani hrvati, mulaomerovic, tarik, dzomba, jebi ga hrvati, a s druge strane zelite da hrvati igraju za bosnu, licemjeri jedni bolesni
@burek od sira a mrzite muslimana sta igra za RH
Mora te prvo Bake pustit ,ne mores ti tako pricati
ta hoce ovo govvno ustasko
treniraj onda onoga ko te spominje izdajice!sikter!
ko te spominje ? Tipican primjer nametanja i samopromocije
ma bjezi ba imamo boljih domacih strucnjaka :-)
istina