Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Mršić legenda :-) Takvi kao Preldžić (ličnost) nam i ne trebaju ..
Emir Preldžić (born September 6, 1987 in Zenica, Bosnia and Herzegovina)...ima veze sa sandzakom kao sto ti imas veze sa mozgom
Ako je levat Sandzos i treba da igra za Srbiiju. Problem je sto nasa UDBA ne hapsi ove Srbe i Hrvate rodjene u BiH, a igraju za strane reprezentacije.
ha ha ha ozenio balindzuru i sada glumi bosnjaka....isto kao Sejdo Komsic.....izglada da samo muslimanska mindza moze sacuvati BiH od rapsdanja....ha ha ha ha....
Preldžić je iz Žepča.Zeničani su najžešći Bošnjaci i kod nas nema takvih.A ovi srbi su najzatucaniji narod na planeti.Ko o čemu oni o Turcima.Pa spremte se Turci pojačavaju uticaj na Balkanu
rođen u nicaZE, gdje to moze bit\' normalan lik ?!?!?
@OKSA A jel znaš koji ti je komšija tata, već zamišljam tvoje lice kad sretneš nekog komšiju na ulici ili u granapu i pitaš se, bože da li je ovo moj tata ili je možda piljar ili mesar... Ne treba isključiti ni dobrovoljno vatrogasno društvo iz ulice, jer ipak mama ti je ninfomanka. Ja ti želim ipak da su ti vatrogasci tate jer bi onda bilo mnogo više od jednog poklona za rođendan, a mamica bi uvjek imala dobra crijeva pri ruci... Lijep pozdrav i pozdravi mamu ( nemoj sad pomislit joj možda mi je i Lik sa saxa tata, nisam al nije da je nisam štemo )
Sjećam se kad se tvoja mati umalo ugušila koliko joj je sperme bilo u ustima.
@OKSA Samo bi se tvoja majka trala sa dvojicom komšija da bi tebe dobila...
Samo velika dalabu će igrati za reprezentaciju države koja se već raspala ako već može igrati za reprezentaciju neke od pravih država. Nije preldžić tolika dalabu.
A što je onda imo zabranu nastupa za reprezentacijuuslijed promjene košarkaškog državljanstva u trajanju od dvije godine?
@@SAS Mladi gospodine, Damir nikad nije igrao za hrv, odbio je to nekoliko puta pa i tursku, samo da bi igrao za bih, a to što prije nije igrao za bih e to je duga prica
Izdajice bosanskog naroda.Tesko majci kad takvog konja donese na ovaj svijet.
Nisam ništa pomiješao, Damir Mršić je odbio igrat zadnje kvalifikacije u kojim je mogo igrat. A onom što me naziva konjin.om - Jeste ne možeš bit patriota od 33 - 38 il jesi il nisi. A i on je prije igro za reprezentaciju Hrvatske, a vjerovatno bi i nastavio da Hr.vati nisu imali 3 bolja pleja. Da ne spominjem sukob sa Nenom, u vrijeme dok je igro Uglavnom npr Sale Vasiljević je za njega Tito/Alija
Damire vidi se da si Tuzlak, Tuzla je ponosna na tebe i na tvoj patriotizam. Posebno kad si prebio onog sudiju kad nas je ostavio samo sa 2 ili 3 igraca.
Damir Mrsic je nas najbolji igrac poslije rata..igrao je u velikim klubovima, bio je 2x najbolji strijelac turske lige, jedan od najboljih playmaker-a u Euroleague, osvojio nekoliko titula sa Fener-om, kapiten..
Netačno. Cijelo vrijeme je vukao i savez i navijače za nos. Izrazio da će igrati za BiH, da bi ga Slovenci pustili, međutim, čim su Turci uletili s eurima, prešao je njima i izradio i savez i navijače. G.ovno od čovjeka.