Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momci.Veliki uspijeh.Vi ste buducnost ove drzave.
Za bolje sutra BH košarke, sretno Zmajevi.
Dedovic Nedim veliki talenat bh kosarke
Mladima svaka cast, nadam se samo da ce treneri nastaviti raditi sa njima kako treba sve do A selekcije, da nece zavrsiti kao oni uobrazeni delegati seniori, sto nas vec sad u pripremnim utakmicama brukaju, mora da nas pripremaju za pravi debakl na prvenstvu, kao i uvijek.
Bravo momci! Bravo i za KSBiH i stručni štab! Lijepo je vidjeti da i naša djeca pripadaju u sami vrh europske košarke, i da im je potrebno samo malo pažnje i rezultati su odmah vidljivi. Sretno sutra u finalu.
Svaka čast i momcima i djevojkama!Tako se brane boje svoje domovine.
RESPECT! NAKLON DO PODA!
Bravo ljiljani zlatni...
ma nema,kad rade ko jedna masina..svaka im cast !
Vi ste ponos Države !
Čestitke momci, još da nas i seniori obraduju :)
dali smo sejo brajlovic i ja slovencima na kafu da puste ovu nasu djecu...
dao sam ti ja staroj u pakas
Svaka cast momci.Veliki uspijeh.Vi ste buducnost ove drzave.