Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM TE BOSNO!!!
BRAVO ZMAJEVI! Odlična igra, fanstastičan protok lopte, akcije uigrane.. Markoviću, kapa do poda! Mislim da se grade buduće zvijezde aBd A tima.
Buza,svaka čast :)
tragikomični ste, iduće godine se vraćate u B diviziju, to vam je garant...
Prije nekoliko sedmica kad je U20 tim Hrvatske osvojio EP B divizije (isto protiv Ceske) Hrvati su se kurcili u komentarima kao da su Dream Team, a kad BiH to isto napravi onda su \"smijesni\" ako se raduju.
Pa šta reć nego mi bosanci...............mi bosanci.........
a sto se ovi bosanski katolici poistovjecuju sa rezultatima hrvatske reprezentacije, prvo tamo ih ne mogu smisliti a oni sami i nisu neki sportski tipovi da bi imali nekog svog koji bi imao neku vazniju ulogu u bilo kakvoj ekipi
Jusuf Nurkic - buduci NBA centar, svaka cast nasim momcima. Kosarka je ponovo u modi.
srbi opet morali slušati hrvatsku himnu.
ja sad bio na dnevnik.hr tamo pišu da su oni osvojili zlato, pobjedivši Litvu u finalima. jel to po nekim klasama A ili B. fakat ništa ne kužim. evo i link. http://gol.dnevnik.hr/clanak/kosarka/hrvatska-je-prvak-europe-fenomenalni-saric-s-39-poena-srusio-litvu.html
Ajvaz dedice, pravo evropsko prvenstvo je bilo prosle godine u Litvaniji gdje je Bosna tukla Hrvatsku. I opet cemo. Rutinski. Zasto je tesko priznati da smo bolji? meni nije problem priznati da je Hrvatska bolja od nas u rukometu. Mislim da je razlog to jer ti nisi uopste iz Hrvatske, nego si neki pacenik bez drzave a glumis veceg Hrvata od onih pravih.
Ono sto mi se najvise svidja kod Nenada Markovica i Aleksandra Petrovica je da nisu naivni kao bosnjacki treneri. Umjesto da sanjaju o igracima koji nece ni za 100 god igrati za BiH oni love Bosnjake po Evropi. Evo \"Slovenac\" Alen Omic, inace najbolji U18 reprezentivac te zemlje, ce vjerovatno igrati za BiH, kao i Emir Sulejmanovic iz Finske. A ako Bog da pridruzit ce nam se i Adnan Omeragic i Nedim Dedovic koji trenutno igraju za mladje repke Spanjolske...
bošnjo nekom kaže da je jadan i smiješan...hihihihi....
To je prvenstvo za juniore, za klince. A kako igra vas seniorski tim smo vidjeli dva puta protiv BiH. Jadni ste i smijesni.
pravo prvenstvo juniora....ali nažalost u pravu si...strani stručnaci mnoge hrvatske igrače proglašavaju velikim talentima,ali hrvatski stručnjaci ih obično unište jer ih ne znaju vodit i ne daju im da igraju jer moraju igrat polovni amerikanci...ali ovaj šaric....uvjerljivo najbolji mladi igrač europe...srećom on je sada pobjegao u solidan španjolski klub i oni će ga vajlda izbrusit do kraja
pravo europsko prvenstvo je A divizija, a ne ovi drugoligaški turniri koje vi igrate sa velesilama poput Estonije, Finske, Engleske...smiješno!!
@Ajvaz: kakvo ba \"pravo prvenstvo\", radi se o juniorima. Hrvatska uvijek ima vjecite \"talente\" a kad treba nesto napraviti na ozbiljnim turnirima onda nista.