Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma vala to da ne dobija lopte ne pije vode,ima jako lose procente nije to 2/4 nego cesto bude 2/9 ,,,valjda ce bit bolje
Volim Mirzu i kad ne upise ni jedan poen ja ga volim jednostavno ponos samo naprijed bice bolje!!!
Od kako je zabio senzacionalnih 34 poena, igra sve losije i losije. Mislim, ne treba ocekivati svake tekme +20, ali 2-3 poena po tekmi je malo za njegov porencijal.
Sta komentarishete kad niste pogledali ni statistike, a kamo li utakmicu!! u odbrani je bio odlican a u napadu je dobio dvije korisne lopte od kojih je jednu iskoristio. otvarao se ali nisu mu dodavali lopte!
Ljudi, gledajte utakmicu pa komentarisite. Mirza je odigrao perfektno u odbrani, odlicno cuvao svog igraca i imao dvije ukradene lopte. U napadu su vecinom solirali Joe Jonson i Williams, potrosili 50 lopti, a Mirza je imao 2 suta na citavoj utakmici. Dakle, gledajte utakmici pa pljujte po njemu, ovako je odlicno odradio posao.
svaka cast tele sad se vidi da si najbolji bosanski kosarkas pratim te i imas odlicne utakmice sa prosjekom od 6 koseva---pa i moja baba bi vise ubacila od tebe tele jedno
Ne znam sta mu je,nekad brilijantno odigra,nekad sve losiji i losiji.Tako isto za reprezentaciju,nekad trpa,nekad bi se reklo nema ovaj covjek poima.Bas ima covjek velike odsilacije u tekmama
Jeli sponsor klix ovog teletovica jer nema dana da ne napisete jednu rijec o njemu, i ako je iz bosne ne treba pretjerat ovako !!!