Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Car, upisa se u NBA knjige. Svaka čast, nakon onakve bolesti ovako se vratiti, nevjerovatno. Ipak, mislim da ni sada njegov potencijal nije do kraja iskorišten i da bi, da je ranije otišao u NBA, dostigao puno veće domete. Možete slobodno reći da pretjerujem, ali sad bi pričali o 25 poena po utakmici.
iskoristio priliku koja mu se ukazala nakon sto je par igraca otislo i pokazao sta zna i nametnuo se, svaka cast
I to uz dobar procenat ubačenih 39,2% ubačenih.
Ako je tebi dobro da ubaci tri trojke iz osam pokusaja onda ne znam, pa on ne bi smio padati ispod 50 % ako misli biti ozbiljan trojkas
Sve su to svestrani igraci, Lebron i Kari mogu nabiti preko dvadeset poena bez trica, ipak je Mirzin najveci adut u tricana ali opet nije u top 10 trojkasa lige
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Mirza i klix nije 21 godinu nego 11 godina.
Ima nekad da i klix ne pogriješi. Izračunaj ponovo.
izvinjavam se do mene :)
Tako je kapitenu,svaka cast,iduće sezone obaraj svoj rekord,definitivno nas najbolji igrač svih vremena.
Ako pod "naš" misliš na BiH od 92' onda MOŽDA jeste. Mislim da je Nenad Marković dao više od Mirze i za reprezentaciju i za klupsku košarku u BiH.
A hejteri se upalili kad je airballove palio, zato sad na haparatima