Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
netsi preselili iz new jerseya u brooklyn ima vec 5 godina !!! bravo za novinara ...
Želite li zarađivati 20.000 eura godišnje poštenim načinom? WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM ...ova stranica vam omogućuje poštenu zaradu. Igrajte s najboljim i najpoštenijim kladioničarima! Prosječna dnevna zarada 50 eura, mjesečna 1500 eura... BEZ DOJAVA I SMS SERVISA BEZ PRAZNIH OBEĆANJA ZARADA OKO 20.000 EURA GODIŠNJE WWW.ZICEROLO.BLOGSPOT.COM--
dobro je, ovi klipersi su jebeni skroz
Lijepo ga je vidjeti da dolazi opet na tekme, ide ka boljem, kapiten nas nadamo se brzom oporavku i da nam budes spreman za EP ove godine!
MAŠINERIJO BRZ OPORAVAK I POVRATAK NA PARKET! UZ TEBE SMO
Zdravlje je najpreće.
BRZ OPORAVAK LEGENDO!