Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam šta je ovo ali naši ih deru
boja fesa, boja dresa.
"Na gradskim ulicama danas se mogao vidjeti veliki broj bh. navijača" odkad je to tuzla grad? ko sebi daje za pravo da ovo naziva gradom? samo sarajevo i banja luka zasluzuju tu titulu ostalo je sramota ispod svakog nivoa
Eto nek' je Sarajevo metropola! Mi nemamo grada kojim se mozemo pohvaliti, osim malog dijela Sarajeva, tj. "Stari Grad", ostalo nula bodova.
@Klixan jeste na putu za Međugorje, Neum ili Makarsku.
Ja sam i bio ubjeđen da će Mejdan biti pun. I da će momci imati žestoku podršku. A Fukarama krivo što nisu džaba dobili ulaznice.
Nisu ni tražili džaba da dobiju ulaznice. Za razliku od Sarajeva koje i dan danas žživi od gibire i sadake iz Turske i sl. Tuzlaci su sve zaradili. Zarađuju i za Sarajevo. I ne samo Tuzla nego i Zenica. Uživajte u utakmici i nadamo se pobjedi reprezentacije BiH!!!
@drunken tiger Jesu tražili da dobiju džaba. Evo i ja sam iz Tuzle. Utakmicu gledam na tv jer nisam na vrijeme kupio ulaznicu. Al niko mi nije bio ni dužan da da džaba. Ima ljudi koji su se potrudili da je kupe . Tako da uz tv bodrim naše momke i nadam se pobjedi.
Ima li Fukara :p