Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, mali covjek a veliki sportski duh :)
sad se stidim ja sam 185 i ne mogu ni upola dobro da igram kao on hah svaka čast :D
Mali bi mogao igrati košarku solidno kada bi košarka bila sport bez kontakta kao odbojka. Ovako, stalno bi bio izložen riziku da ga neki stokilaš i dvometraš udari koljenom u sljepočnicu sasvim slučajno, i pošalje u stanje duboke kome.
Čuj Mani Love??? Ma ne bi je se manio nizašta na svijetu.
svaka cast na samopouzdanju i sportskom duhu, al jaaaraane ne igraju odbranu protiv njega nikako, pa ne bi mogo sutnuti normalno zbog visine, da ga malo stisnu...iii koliko od njeg koristi imaju kad on mora da igra odbranu i cuva nekog !? :D nisam hejter,samo kazem ...
nije on bezveze crnac
onako bi ja igrao, da me puštaju i gledaju kako ih prolazim ..
Bolji mu procenat suta ispod reketa nego meni
ma svaka cast malom,ali ovi veliki ga pustaju to se vidi iz aviona,a uzgred paze da ga ne zgaze,
ja 2.05, meni je jos gore :-)
petroviću, pozovi ga u repku. treba nam playmaker.
sportas u dusi....!!!!!!!!!!
zalipite mu bananu i ubite ga u pojam
haallloooo koraci !
Kako dobro zakucava