Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Samo naprijed. Vrijedno, posteno, transparentno, i uspjeh ce doci. Vratice se stari dani sjaja BH kosarke.
Igrač se preziva Čolak igrao je u Hrvatskoj i bez validnih papira došao u Široki savez ga je suspendovao ali nisu smjeli da kazne klub ,sad imamo tri prvaka svako sebi dijeli medalje i to je bruka ,utakmice nisu registrovane savez šuti da je glupa FIBA barem u pola kao UEFA izbacili bi bandite već davno.
@ istina mašta radi svašta, aj ne seri, eto doveli oni igrača ajde navedi kojega su doveli!!!
Ima radi se s omladinom , KK Spars juniorski prvat BiH suvereno. KK Spars pionirski prvak BiH. U polu-finale kadetskog prvenstva BiH dva kluba iz Sarajeva KK Realway i KK Spars. I to je buducnost BiH Kosarke. Ko hoce taj moze !
Ne znam šta ovdje neki spominju Bosnu, Savez nema veze sa lopovima koji su uništili KK Bosnu. To je sasvim druga priča. Mene ipak raduje, da je ovaj savez počeo raditi kako treba, i da ako se ovako nastavi, za par godina ćemo imati snažnu reprezentaciju. Samo treba malo vremena.
Nevjerovatno je da selektor kadetske reprezentacije bude čovjek bez dana rada sa igračima a da Firić još nije ni došao iz Italije,što se tiče Markovića to je katastrofa znamo da je tu ispred SDPa al niko ne spominje šta je uradio kao trener Bosne a još gore reprezentacije.Imamo nekoliko odličnih mladih trenera iz Slobode,Sparsa ,Realwaya ,Širokog ili Rookia al oni ne mogu pored stranački podobnih,sramota.
Stanje omladindke košarke je u krizi u pionirskom uzrastu se npr. ne zna ko je prvak,jedan od najboljih klubova u radu sa mladima sarajevski Realway je poražen od Širokog na državnom tako što je Široki na prevaru doveo igrače iz Hrvatske bez licence što je savez utvrdio i sad se ne zna da li je prvak Realway ,Spars ili neko treći jer medalje nisu podijeljene,haos.
Sve to lijepo zvuči, samo da ti mladi igrači ne zaigraju za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju
Jest. I da Bosna barem ponekad pobijedi Mladost iz Mrkonjića, Čapljinu i Vardu iz Višegrada. I da ne gubi od Širokog i Igokee sa više od 30 razlike.
Sta je s KK Bosnom lopovi jedni???
ma samo vi ulažite u budućnost reprezentacija susjednih zemalja (planinić, barać...), svjedoci smo da igrači reprezentacije koji su ponikli u bih klubovima dolaze jedino iz kk bosna (koje više nema) - izuzetak je mirza, dok talenti iz širokog i rs odlaze... daj bože da se situacija preokrene... i sramota je što je sarajevska košarka pala k... za uši, poslijedice će se osjetiti tek za 10-tak godina kad ne budemo imali dva kvalitetna igrača
P.S. Prvi put prvi.