Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De se malo razbudite šta ste stavili Obaminu sliku?!
Kakva vam je ovo slika, Lin-Obama heheheh
hembo ga otac...neku noc za 320.56km samo njega na koševe fulam :(
Jel ko cuo mozda za pojavu zvanu Dallas Mavericksi.Ako neko cuje nek javi.
Lin je odlican igrac, i bit ce samo bolji u buducnosti, ali je naisao na ekipu koja posrami s kim god da igra... Nije da sam fan Miami Heat, ja sam fan Orlando Magic-a, a i Orlando je zavrsio posramljen nakon utakmice s onim \"zivotinjama\"...(pod \"zivotinjama\",, mislim u najboljem smislu)
haha, pa ovo je nba. oko lika se digla prasina zato sto je porijeklom iz azije, i dobio je slucajno sansu i iskoristio. svaki play u nba ligi se pokaze prvih utakmica dok ga ekipe ne procitaju ili dok ne naidje na jednu od najboljih odbrana kao sinoc. playmaker je najbolja pozicija za igrati danas u nba zbog pravila kao handchecking ili 3 sekunde u reketu sto dozvoljava penetraciju stalno. ovaj ce se pogubiti u sljedecim tekmama gdje imaju tezak raspored i hajka oko njeg ce da prodje. pa nije ni prvi ni posljednji da se nesto dize oko njeg. knicksi sinoc bili u tekmi dok su im pustali. dok je miami fulao zicere do tad se i moze reci. ali vec je postalo dosadno gledati heate. svaka tekma blowout. igraju koliko treba, bez forsiranja. thunder je jedini im konkurent ove godine ako izadje sa zapada. ja mislim da su trenutno iznad svih ostalih
,,pogubio se,, valjda izgubio se ahaha samo izmisljate nove rijeci koje ni na sta ne lice.
cccc....hajd dobro sto ovi pljuvaci ne poznaju kosarku, al sto ne mogu ovih novinara nepismenih...samo neki skandal a po mogucnosti da se iz kontaksta izvuce....prije svega, ova lin nije igrao 48 min ukupno u ziovtu mimo univerziteta...sto znaci da je ocekivano od njega da ima dosta izgubljenih lopti, a posebno sto igra najodgovorniju poziciju u ekipi...on uopce nije prosjecan igrac, nego vrlo inteligentan i ima predispozicije da bude medju najboljim play-evima u nba. sigurnost dolazi utakmicama i iskustvom....a recimo niko ne spominje sto je james ima 4 izgubljene lopte (a medju najboljim je) i sto ima sut 7-16 i 6 bacanja a 20 poena, a sve sto postigne je iz kontre...da ne govorim sto se melo standardno ispucavao kao i baron davis koji su neosporno super igraci...samo imaju problem sto misle da su nedodirljive zvijezde...ovaj mali lin je donio novu dimenziju u nba koja je skoro iscezla a to je zelja za kosarkom, za igrom...lik igra jednostavno i to je to...samo tako mali nastavi ;)
nije to bila njeogva vecer, kao ni vecer drugog playa Knicksa. Baron Davies sut 0/7, a Lin 1/9, da ne spominjem koliko se C. Anthony napromasivao a tobožnji je All-star ove godine. Čudo je da su zapravo toliko dugo bili konkurentni na parketeu...
realno podigla se prevlika prasina oko igraca koji je samo prosjecan ipak.
Ta ce Lin...kloc
NY se ne moze nadati finalu pored Chicaga i Miamija, nek budu sretni ako zavrse u Playoffu na kraju