Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna igra odlicno obzirom na uvijete u kojima rade. Treniraju u Zetri na -20. A ovu utakmicu cu su odigrali na Mojmilu.
A u kojoj dvorani sada Bosan igra.... Zetra ?
Servi - Sluge Bili i ostali kmetovi turci pravoslave vjere
Ne znam o čemu lupetaš, ali otad je prošlo 20 godina i 20 generacija, niste napravili ništa. Lupetaš, jer nemam ništa ni s kakvim partizanom ni Srbima, a i da imam, džaba ti sve, u Sadakistanu je uništeno sve što se moglo uništiti. Igokea i Široki u ABA ligi, Izviđač, Borac i Sloga u SEHA ligi, Bosne u Donjoj Maoči i Gornjoj Pri piz dini. To su činjenice.
pa da nas niste bombardovali sa okolnih brda 4 godine i unistili nam i talente i one koji su to mogli postati mi bi sada vjerovatno igrali u Euroligi, a sta je sa vama, Partizan propada, fudbal je na niskim granama, odbojka, rukomet ?? Jedino vam na tenisu zavidim, ali to su individualni uspjesi
Samo tako, proci ce dosta vremena dok se KK Bosna ne vrati djelomicno na stare staze, ali treba biti uporan, treba ulagati u mlade igrace, mi talente imamo, samo je bitno da ih na pravi nacin motivisemo i njihove kvalitete maksimalno iskoristimo, bice jos Nurkica, samo treba naporno raditi
Cuj Servitium, haha, i onda se jos cude kad ih neko zove servima tj. slugama. E moj Srbi koji ste vi glupani iskompleksirani, kad god imam lose misljenje o nama samo pogledam u vas i utjesim se.
Od Emersona i titule prvaka Europe do Srvitiuma i Papra lige. To znaju i mogu samo Sadakistanci multietniĆari.