Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba Markovića i Firića pozvati bolji su od pola naših igrača. A treba u vatru gurnuti i Nedima Đedovića :) Sjajna predstava a najviše mi se svidjelo kad su djeca igrala. Onaj najmanji u bijelom šorcu će za 10ak godina biti zvijezda reprezentacije sa kakvom lakoćom samo igra a nema ja mislim ni 10 godina
markovic je i u ovim godinama klasa za bavcica...taj lik nikad nije naucio da igra kosarku,ne znam zasto ne promijeni zanimanje jos mu nije kasno...
hu iz ju ??? Koji je onaj Bavcic sumar, nedao Boze nikom samo njemu O:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Treba Dodika pozvati u repku, posto nam treba jedan medjed na poziciji centra.
On bi jedino sa Bavčićem mogo snimat reklame za paštetu. I to onu lojavu svinjsku
Kolko su zaista bili dobri igraci a i prijatelji,pokazuje sama cinjenica,da ni poslije dvadeset godina niti jedna postava ne moze ni priblizno da ponovi ono sto su oni ucinili te davne 1993.Za mene licno to je najbolja nasa teprezentacija i nasi reprezentativci u sjedecoj pdbojci. Truba su svi ostali a posebno reprezentacija u fudbalu svake kvalifikacije iznova nas razocaraju.
A dje je divac? Paspalj? Ej zaboravili ste zapisat hahaha
Hvala vam. Hvala gospodinu Harunu i svim ljudima u savezu koji su zasluženi za ovaj spektakl. Bio je prelijep osjećaj vidjeti sve ove igrače na jednom mjestu. Mješavina emocija s primjesama nostalgije, uzbuđenosti i želje za boljim košarkaškim vremenima, i uspjesima kojima smo se radovali kad su pod košem bili dva Samira, Dževdo, Firke, i neponovoljivi Neno. Nadam se da će ova trenutna reprezentacija ponoviti to i odigrati kvalitetno u Sloveniji. Svi smo uz vas, Acini Zmajevi!
legenda bh kosarke damir krupalija jes al u kurcu
Ko je lik na 7. slici? Covjek je isti predsjednik HDZa Hrvatske, Karamarko! :D
Da to je gospodin Karamarko,koji je itekako pomagao nasim reprezentativcima i to 1993.Ucinio je on i mnogi njegovi prijatelji kosarke i vise nego sto to cine danas nasi politicari.Samo dobi Harun Mahmutovic zna kako danas nas kosarkaski savez sastavlja kraj sa krajem. Muka mi je kada vidim pojedine politicare koji trce da se slikaju sa tim momcima samo radi vlastitih poena a ni marke za sport ne daju. Harunu svaka cast za nadljudske napore koje ulaze.
a da posaljemo legende u sloveniju??
vratite nam Nenu, Huku i Firu, a evo vam Bavčić, Sinan i Peršić....evo vam sve :)
Bavcicu...Jesil ti vec negdje igrao kosarku ili??
a kad vidim onog sabita hadžica dođe mi da povratim
hajmo malo igrat jeb.iga, hajmo malo :)
strucnjak je to samo takav :)
Ali ovaj sa 2-e slike najavljivaČ i komentator...svaka njemu cast ali brate nije on za ovog posla odavno. Poznat glas, sve stoji bla bla...ali cim nije neko ex- Yugoslavia ime i prezime covjek ne zna da izgovori, jebi ga nije to to a to mu pos'o. Na Koševu sa Amerima kad smo igrali stadion se grohotom smijao i jedva cekao da Klinsman koju izmjenu napravi da se nasmijemo svi malo. A to mu posao, da čita imena. Neko mlađi brate pa jedan nezaposlen manje-jedan. Ovaj ionako 99% je u penziji i ovo radi honorarno.
Kako ne znaš Nikolu, a tebe, taj nikad neće otić u penziju
kad se sjetim ove grdosije Alihodzica kako sasu tablu u kvalifikacionoj utakmici haha :D lijepe uspomene nase kosarke, ali tuga brate kad skontas da nam je reprezentacija za 2 klase losija danas..