Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze se Rasi zamjeriti sto je usred rata otisao, svako ima pravo da ide gdje hoce. Vazno je da nije ukaljao ime! Ostao je jednostavan covjek, nikom ne zeli zlo. Osim toga simpatican cova, slican tip kao Ljubisa Samardzic.
Bukvalno nikoga ne zanima je li otišao, svako ko je mogao je otišao, lako je sad pričati o patriotizmu.
Dobricina, vjeruj mi.
Rašo šampionu!
Sjećam se utakmica FMP protiv nekog tima u Srbiji. Ulaze u dvoranu Radovanović i Delibašić. Spiker najavljuje da je u dvorani legenda Delibašić. Svi u dvorani ustali i aplaudiraju a Rašo sa osmjehom na licu plješće. Toliko mu je drago što su pozdravili Mirzu kako dolikuje. Zbog toga su u Sarajevu navijali na FMP na Final 4. FMP je osvojio titulu a Rašo - Hvala ti moje Sarajevo
A gdje u tekstu koji je inače nebulozan on to kaže da su ga htjeli opljačkati?
Izasao kroz tunel autom???
Sad je Vučićev simparizer.. Vodo ga Vučić po skupovima predizbornim..
Kako je autom mogao proci kroz tunel?
Pa možda je prošao kroz tunel Lapišnica recimo...
Velik covjek. Gromada
Rašo naš dobri….
Legendarni Raso...odlican centar, samo su mu bacanja lose isla. Tada vrhunski centar.
Barem nije pobjegao na Pale da bude ministar kao Žarko Varajić
koja divna vremena, kad je KK Bosna bila sampiona, a Sarajevo grad i Skenderija puna svaki vikend i to sve sale, i sport i muzika sajmovi.
divna vremena…stajali smo u redovima za ulje, brašno, benzin…dok je JNA kopala rovove oko grada
Ljudina, šampoin, kralj, legenda
Čuj srbi htjeli opljačkati nekoga, pogotovo u ratu,ne mogu da vjerujem...
Pa svu svoju agresiju su sveli na pljacku. Iz stanova za koje sad tvrde da su protjerani (a pozvali ih Krajinisk i ekipa da se isele) su odnijeli radijatore, lavaboe, kade, cijevi i sve sto je moglo stati na traktore i kamione i sa tim svim natovarenim je onda dosao neko i "protjerao" ih. Neki su nosili i kovcege sa umrlim. Stigli su sve to da urade dok smo ih "protjerivali"
Radovan koji je legenda i kojim se svi ponosimo. A genocidaši bi trebali da prave ovom Radovanu a ne onom genocidašu
Hej danas je Bajram manite se ovakvih vijesti.
Nije moguće, tako miroljubiv narod.