Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sokirali :D naslov ko da je napisao 12godisnjak! i ratnici i jezerasi su ovde bare bare. tako da ovo nije sok. sljedecu u los angelesu ratnici uzimaju i eto ti egala. ovo svakako ide u 6 ili 7 utakmica, a mi imamo jedinstvenu priliku da gledamo direktni dvoboj izmedju dva najbolja igraca od dzordana. uzivajmo dok mozemo, jer obojica su u kasnim tridesetim.
sokirali? ko god prati nba zna da su lakersi dosta bolja ekipa od GSW nakon all star breaka, dodajuci na to da su ratnici igrali protiv kingsa prije 2 noci, ocekivan trijumf jezerasa