Košarka
0

Lakersi gube, Bynum sa zečicama Playboya

Totalsport
Trenutno je jedna od zanimljivijih borbi u NBA ligi ona koji će klub ostvariti najbolji omjer u regularnom dijelu. Glavni akteri te borbe su Cleveland i Los Angeles Lakersi.

Trenutno su u prednosti LeBron James i njegovi Cavsi koji imaju dvije pobjede više, no valja napomenuti da će u slučaju istog omjera, te možebitnog finalnog ogleda, prednost imati Lakersi jer su dobili obje utakmice u regularnom dijelu.

I dok Lakersi gube utakmice (Atlanta u gostima) i kontakt s Clevelandom, dotle se njihov centar Andrew Bynum oporavlja od puknuća srednjeg križnog ligamenta desnog koljena.

Prošle godine Bynum također zbog povrede nije igrao u doigravanju i mnogi su smatrali da je to bio ključ poraza Lakersa od Bostona. Ovaj put su doktori također predvidjeli dug oporavak i bilo je upitno hoće li se Bynum uopće oporaviti do doigravanja.

No, kako se ponaša Bynum izgleda da je povreda stvar prošlosti. Naime, ovaj centar je nedavno bio jedna od zvijezda večeri Playboyja, gdje je dvoranom marširao sa zečicama Playboya na ramenima.

Premda se navijačima Lakersa nije svidjela takva vijest o nezainteresiranosti za svoje saigrače, pokazala je da je desno koljeno Bynuma u redu. Američki kroničari, pak, najavljuju da bi Bynum mogao zaigrati prvi put nakon povrede čak u regularnom dijelu.

Ove sezone je Bynum u 46 odigranih utakmica prosječno postizao 14 koševa uz 8,2 skokova i 1,9 blokadu. Po broju blokada je vodeći klupski igrač.