Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek se sastaju po kaficima i kafanama. Sta ce im koji klinac bilo kakav prostor. Eno im sportska igralista pa nek furaju svoju furku. pih!
Svaki klub nek da 300KM eto rente i jos da ostane....koja demagogija i nesposobnost!
Slazem se 100% sa Sony-jem. Inace nam je kosarka dno dna, doduse nije samo kosarka, kad pogledamo sav domaci sport sve je to tuga. KSBiH je sam za sebe prica, i oni bi sad da im drzava placa kiriju, da imaju sve besplatno, a znali su klubove iskljucivati iz liga ako ne plate kotizaciju. hoopsuniverse.net
i u ks postaviti komitet za normalizacju
Runda, zaiskali ste ga 1990 i sada gledajte što ste tražili.. Ovo je došlo sa svim nacionalistima, SDA, SDS i HDZ lopovima, lijepa Titina država
mislim da sport u nasoj drzavi sazrio da se ugasi...dok se ne sredi drzava...
svaka cast Sony - najlakse je kukat i cekat da neko drugi rijesi tvoj problem.
Komentar ti je dno dna...
Bilo bi lijepo jednom, barem jednom, vidjeti nekog sposobnog direktora sportskog kluba da ne traži novac od poreskih obveznika BiH ili EU već sam pronađe privatne sponzore, dovede publiku na utakmice ili na neki drugi način zaradi novac. Međutim kod nas svi samozvani direktori samo znaju reći \"država nam ne pomaže\". Šta ćeš mi onda ti? Svaki kreten zna potrošiti novac koji ti neko pokloni ali očigledno ovdje niko ne zna taj novac zaraditi. Dosta, kao porezni obveznik ne dam svoj novac. Zaradite sami, ako mogu ja zaraditi dovoljno za svoju porodicu možete i vi za svoj klub.
Kakva država, takva i reprezentacija i sve ostalo. Država za Zlatka i njegovu rodbinu, kumove i prijatelje. I za bombaše, naravno. Tražili ste, gledajte, zaiskali ste, evo vam ga!