Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne umanjujte uspjehe u poslu koji ne obavljate. Imati najbolje igrace ne garantuje uspjeh. Ima na desetine primjera u prilog tome u svakom timskom sportu. 11 titula-i da je trenirao vanzemaljce treba priznati da je to ogromno dostignuce.
bilo mu je i tesko. osvajao je jer je imao najbolje dvojce svih vremena, pippen + jordan, shaq + kobe i na kraju najbolji tim 3 godine: kobe + gasol + bynum. zasluzio je respekt ali je debelo precjenjen kao trener. dobar trener ne dobija metlu. zar nije u 4 tekme mogao da napravi neku taktiku pa da dobije baj jednu.