Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije MJ- a najbolji kosarkas...Sjecam se kad je Kobi tek dosao u NBA i jedan na jedan protiv Michaela, ljepota ih je bilo gledati...rivali na parketu a u zivotu prijatelji pravi...sretno Kobi.
Ja sam jedan od onih koji "ne gotive" Kobe-a. Ali, koliko je ovaj covjek ucinio za kosarku, rijeci ne mogu iskazati. Kobe, sretno i hvala :)
Za mene drugi svih vremena. Aferim, majstore, i sa srećom u drugom životu!
Uživaj u penziji,majstore! King Kobe!
Hvala na prelijepom djetinjstvu, sretno
https://www.youtube.com/watch?v=5Z58QKqMXY0 Oce ove igre. Jedini koji moze s Letecim u istu recenicu! Uzivaj u zivotu.
...i za ženu koju si silovao, i iskoristio svoj uticaj da budeš oslobođen na sudu.
6 i 10.. da se naježiš .. legende su vječne. I još 60 poena za kraj.. svaka čast na svemu što si uradio za košarku kobe :)
ko je ovaj?
beton clanak
Ostarilo se. Sjecam se Kobe-ja kad je bio rookie.... Svaka cast majstore, legendo.....
Ne znam šta da napišem za Kobea, zato ću napisati jedan kratki recept za omlet sa sirom: 2 jaja 1 žlica nasjeckanog začinskog bilja (kopar, peršin, vlasac) Vegeta Crni papar mljeveni 20 g maslaca 50 g ribanog sira 1.Jaja lagano izmiješajte pjenjačom Dodajte začinsko bilje, Vegetu i papar. 2.U tavi zagrijte maslac, pa ulijte jaja, okrećući tavicu da mješavina prekrije dno. 3.Kad su jaja uz rub tvrda, a središte mekano, ravnomjerno ih pospite sirom. 4.Pecite tako još oko 30 sekundi
sretno mamba i da krenes uspjesno u trenerske vode
Legenda svjetske košarke!