Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smradovi jedni, nisu to vasi rezultati nego su ta djeca odigrala hrabro. vasi rezultati su kafanski racuni, unistavanje kk bosna, gubljenje talentovanih igraca.
Problem je što sponzori daju pare samo za A tim,a tamo imamo problema negiranjem glavnih zvijezda, do koga je,to se nezna, jer istina je voda duboka
Jedini koji ima obraza i prava da sjedne sa njima je ministar Samer. Jedini koji je osigurao dosadašnja sredstva i koji će osigurati i sljedeća. Još jedan u nizu od fantastičnih poteza u ovom njegovom kratkom mandatu, a ima ljudi koji to ne vide plačenih stranačkih poltrona koji ovda komentarišu, ali ne vide čisto šta se dešava. Ministre, svaka čast i samo tako nastavite, moju podršku i mojih prijatelja i porodica ćete uvijek imati jer jedini izgleda radite svoj posao kako treba a također i časno i pošteno.
Sreća pa je u moru ministara došo jedan koji je odgovoran i radi svoj poso kako treba. Još jednom svaka čast
Najbolje bi bilo da nam Konakovic promeni ime drzave u Bosna Royal pa da nam oproste sve dugove :) , bez ozbiljne promjene zakona o sport nema napredka
Ovoj zlatnoj generaciji treba spomenik podici .. to je najmanje sto drzava moze uraditi u odnosu na uspjeh koji su napravili.