Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETNO U SELU ZA NAJBOLJI I JEDINI PRAVI SARAJEVSKI KLUB !!!
Ja nemam priliku da putujem u Seul,jer idu stariji i bolji igraci od mene, ali zato idem u Pariz i London sa Play offom od 24.4.-2.5.2012. Niti jedan klub ne ide na ovakve turnire sirom Evrope. Naprijed Play Off, sretno u Seulu, Londonu i Parizu! !!
I kako sam cuo , klub sve finansira. Svaka cast. Ovi ostali uzimaju od roditelja po 500-600 KM za 5 dana u Zaostrogu... Sramota. Skidamo kapu za \"PLAY OFF\"
SVAKA CAST. Ostalim kosarkaskim klubovima iz Sarajeva je krajnji domet Hrvatska i Srbija. Svaka Cast za PLAY OFF. I ja cu svog sina prebaciti kod vas odmah.
HAJMO SIMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH