Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon onoliko nevjerovatno promasenih zicera cudo....Cudo! Al respect za momke, ponosan na njih!!
Trebali su stavit obavjestenje za sve postace da ne gledaju utakmicu, jer nasi su odigrali kao da im je namjera da ljude iz vjere istjeraju
zack wright je nas najbolji kosarkas bolji od teletovica 100x i zato mrzim kad cujem da je teletovic king(kralj) ove ekipe zack je bolji
___##___######_###### ####___##__##_##__## ___##___##__##_##__## ___##___##__##_##__## ___##___##__##_##__## _######_######_######
Latvija - Wikipedija hr.wikipedia.org/wiki/ Latvija, često zvana i Letonija, je pribaltička europska država. Graniči s Estonijom na sjeveru, Rusijom na istoku, Bjelorusijom na jugoistoku, te Litvom na jugu.
IGRAJ BOSNO IGRAJ !
nisam siguran, ali ove cetnicurde i ustasine se sve vise su ljubomorne na fudbalere i kosarkase xD... hoce to kad im se RS raspada :D
HAJTE SADA HEJTERI,UDRITE!AL MOJA BOSNA DOBIVA,TJESI SE TJESI DODICE! BOSNA!!!!
proBrckaj mi pakash lojavi
Svaka pobjeda naših je zlatna, naročito kad se ovako loše odigra. Teletović je imao šut 8/26, promašili smo desetak zicera, ali individualni kvalitet je ipak prevagnuo u našu korist. Ne znam zašto Sinanović nije više igrao, naročito kad su nam počeli skakati u napadu. Nije on neki genijalac, ali imao je 6 skokova za 6 minuta na parketu. Ono što me brine je tanka klupa i činjenica da je Amerikanac Wright najviše ginuo na parketu i imao najviše skokova i jedini bio konstantan cijelu utakmicu. I kapa dole Kikanoviću koji je odigrao pod temperaturom. U svakom slučaju, idemo u Sloveniju!
mozda kada pocnemo igrat odbranu i bude nesto od nas a i napad nije puno bolji. Mirza je kvalitet al mora shvatiti da je ovo timski sport i da treba ponekad i proigrati suigraca a ne samo se ispucavati... Nadam se da ce Aco uspjeti posloziti ih kako treba.
svaka cast reprezentaciji !!! publika s.me.ce! jel vas sramota sarajlije?! pa bio sam na vatrenijim dzenazama!!! HOCEMO REPREZENTACIJU U TUZLU GDJE JOJ JE I MJESTO !!!
Košarka je otišla dođavola!
polako djeco,vidjecemo na kraju sta ce biti hihihihihihih
Čestitke reprezentaciji,obzirom da smo bili nekompletni i da klupa bila kratka.Latvija je odličan tim,tako da i pored mora prodatih lopti i loših šuteva ova pobjeda dobija na svojoj težini.Bravo za sve a pogotovo za Zaka Rajta i Đedovića te tako ispade da je latviji dohako \"PRAVI ĐEDO\"-hihihiihi i da... CRKNITE DUŠMANI-BOSNA,BOSNA,BOSNA...i...HERCEGOVINA!!!
samo na ignore ove genocidase
Ja publike jbt...50 ljudi navija, a ostali sminkeri, sminkeri, sminkeri....hmm jesam li rekao sminkeri???