Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhh da je u njihovu svlacionicu uci
Cestitke! Kako je lijepo vidjeti mladost i ljepotu koja se bavi sportom a ne one nabjedjene glupace tipa"a da me vidi babo moj" koje ce veceras spremiti silikone,stikle, minice,izblajhane kose,napucene usne i napuniti kafancuge,kafice i diskoteke slaveci sa vodkom,vinom...a onda ce sutra mammurne i izhebane stavljati slike po FB a svi ce joj pisati ljepotice najbolja si i slicna sranja uz neki mudri zenski citat na coveru
Jako je vazno imati vise jacih sportskih kolektiva zbog boljitka i vece kvalitete. Roditelji dozvolite djevojcicama da se bave sportom da imamo zdravije drustvo. Primjer je Melisa.