Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jova.... Jovanovic je vrh vrhova od igraca, po meni bolji od Hukica u njegova najbolja vremena. Nadam se da ce igrati za BH repku. Hvala Jova na svemu sto si ucinio za Slobodu i za Tuzlu. Uvijek ces imati podrsku Tuzle. P.S. Cestitke Bosni,vise para, vise zlata
Tekma je po kvaliteti mogla biti i bolja. Bosna ocekivano bolja, ali po meni prevaga su bile izgubljene lopte Dite. Fina atmosfera u Mejdanu,fakat smo se zazelili basketa... Cestitke Bosni i njenim navijacima na pobjedi.
sloboda tz Tebi svaka cast na komentarima. Meni se Slobodina igra svidjela i prije Skenderije i to su samo potvrdili u obje utakmice. Mislim da ih je Bosna malo podcijenila i moglo nas je kostati. Zato bih volio da su ove dvije ekipe igrale u finalu pa da igraju NLB ligu.
ma bosna beton, samo treba odmah kaparisat onog jovanovica, kvalitetan je igrac
Čestitke Bosni na ulasku u finale,nadam se da će osvojiti titulu prvaka BiH i dostojno nas predstavljati u NLB ligi.Bio sam na utakmici i moram reći da su obje ekipe izuzetno kvalitetne ali da Bosna ima tu prevagu u dužoj klupi,ali i iskusnijoj ekipi.
Hajmo sad, mora da su sudije krive!:-) Bosna je sampion!