Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije bilo bespotrebne Acine tehnicke ne bi nas uzali sa vise od cetiri razlike, mada je i ovo odlicno jer svi znamo da je Srbija institucija u kosarci, bice nesto od ove reprezentacije
Puno bolji pristup igri danas, svaka cast Petrovicu i momcima, nije sramota izgubiti od Srbije, konacno idemo ka vrhu
sta rece najvise za deset godina rs samostalna jesam dobro procitao najvise deset jeli znaci 2022 ste samostalni hahahaha garant zivis veoma veoma daleko
Koji srbi u reprezentaciji? Bosanci po naciji a po narodnosti moze se biti porijeklom srbijanac ili pak po religiji pravoslavac. Stipu te laznjake o srbima u Bosni kad se zna da su to posrbljeni bosanski pravoslavci jer SPC ne dozvoljava bosansku pravoslavnu crkvu a ni hrvatsku pravoslavnu crkvu. SPC je instrument za posrbljavanje bosanskih i hrvatskih pravoslavaca. Kao sto su sandzacki muslimani za mene srbijanci a nikako bosanci tako je i obratno. Izraz bosnjaci za bosanske muslimane je manipulacija.
I zovemo svoje, sve su to nasi bosanci rodjeni i odrasli u Bosni bez obzira na vjersku pripadnost a sad je druga prica sto je politika napravila da rodjeni bosanci mogu igrati za susjedne zemlje i obratno. Zna se u cijelom svijetu je nepisano pravilo gdje si rodjen tu ti je domovina, nikakvi ku`cevi i palcevi navodna narodnost i religija.
AAAAla svaka ti cast kako se lijepo izrazavas ... ovo nije sarkazam samo pohvala inace kad se neko tako lijepo izrazava onda je supalj ko svicarski sir ali vidim nije slucaj kod tebe ... samo naprijed
Pa same bosnje priznaju da su levati za sport kad kukaju zbog navodne kradje kosarkasa od strane Srbije. Pa zar nemate nekog svog da zna igrati kosarke ili uvijek moraju da vam Srbi budu glavni u reprezentaciji.
pa Srbin i Hrvat bez obzira gde bio rodjen i gde ziveo uvek ce prvo gledati da igra za Srbiju ili Hrvatsku, pa tek onda za ovu drugu zemlju realno, ti mislis da Srbi igraju za Bosnu zato sto ne mogu bez nje ili zato sto ne mogu da izbore mesto u Srbiji? i kojeg je to sportistu Srbije Bosna stvorila? u kojeg je to naseg sportistu Bosna ulagala pa da sa razlogom mozete da pricate da vam uzimamo sportiste?
Miki šta je srbije i hrvatska u u bilo kojem sportu bez bosanaca i hercegovaca ni ja ne smijem pomisliti
cuj sreca... Srbija je pojam kosarke na ovim prostorima, nema to veze sa srecom... sreca je vasa sto nije igrao najbolji centar Evrope Krstic inace bi tek bila boranija... Srbija je za koplje ispred Slovenije, za dva ispred ostalih jugoslovenskih republika i tu je kraj price... isto kao sto je Partizan pojam za klupsku ksoarku na ovim prostorima a ako je Srbija bez Teodosica prosek, sta je Bosna bez Teletovica? ne smem ni da pomislim jedino gubitnicke ekipe moze da raduje poraz od 10 poena razlike
500 godina nije malo...
ajmo,bagro,tisina!!da iko iole valja od ovih timova sad bi bili u Londonu i predstavljali bi neki faktor u svjetskoj košarci..ovako ganjat loptu po Sloveniji na nekom kupu bez ikakvog znacaja...najblaze receno...JADNO!a vi ste jos veci jadnici kad se na to lozite!pogledajt CRO rezultate ekipnih sportova dosad u Londonu i patite!
@NFBA Vas komentar je totalni tematski promasaj. Ocigledno da Vam vjestina citanja i mentalnog preradjivanja jednog tekstualnog sadrzaja ne idu uspjesno sa ruke. Obezbjedjenje ishrane prema islamskim propisima (cak ako su na nasim prostorima svedene na nivo kulturalnog rituala) nije dokaz uvodjenja \'islamisticke teokracije\', nego sprovodjenje kultualnih standarda za bosnjacko stanovnistvo, koji vecinski gleda da hrana ne sadrzi svinjetinu za svoju djecu, naravno ne tjerajuci hrvastku i srpsku djecu na ovaj obicaj (sto je za ocekivati i sasvim logicno) Ako vam smetaju obicaji ishrane Vasih sunarodnjaka, koji Vas ne tjeraju da se odreknete svinjetine, onda bih Vam preporucio da vase paranoidne poremecaje kod jednog vjestog ljekara na pregled prepustite. Sacuvat ce Vas od suvisnih komentara sa uptinom svrhom.
Tisina manjino! Ti i nemas repku i tim, a ni zemlju. Jadna li si osoba kad mrzis svoju rodnu grudu.
nije igrao Edin dzeko?
Teodosić je produkt srpske ( može se reći i jugoslovenske ) košarkaške škole, koju je utemeljio Prof. Aca Nikolić. Nema to veze sa srećom, sreću potraži po kladionicama.
Nije ni Bosna bila kompletna, bez Gordica i Pasalica i sa cetiri debitanta: Sinanovic,Kuzmic.Masic,Naletilic