Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH u srcu! Oj kosarka jadi moji.
Pricate o nekakvim glupostima u Sa i Hercegovini, a vamo u posavini zivjelo 150.000 katolika prije rata! Gdje su oni zavrsili? Samo se vi i dalje druzite sa genocidnim narodom, pa ce vas u BH i dalje sve manje i manje biti. Spominjes neka sela oko kiseljaka,a vamo iz 1/4 bosne vas otjerali zahvaljujuci budjmanu i slobi. A pogledajkolik vas se vratilo tamo, negdje 2-3%. Sto se tice kosarke: propala generacija! Nista vise! Kad vidim jos koja omladina dolazi, ko djedovic,nece nas ni za 10god biti nigdje.
Sto ste \" nas \" obrukali.
Sjedeca kosarka , sport buducnosti u tzv bosnjaka.
Bez veze se ogromne pare iz budzeta trose za izgradnju sportskih terena sa kosevima i golovima. Nije to za nas, bolje je praviti dzamije da nasa omladina pronadje duhovni mir. BIH4EVER!
@ Zdravko Coli... Odgovor hoces posten? Protjerani su jer je tako dogovoreno. Podjela ove zemlje je dogovorena između vođa tri naroda i dogovoreno je šta će kome pripasti. Sada su teritorije pretežno etnički čiste. Ne dijelim mišljenje da su Bošnjaci najveći nacionalisti i mrzitelji drugog. A nakon genocida im ne bi zamjerio ni da jesu, ali to opet ne bih opravdavao. Nikome ko je izgubio nekoga iz familije ne mogu zamjeriti mržnju - a takvih je previše (najviše civila je izginulo na Bošnjačkoj strani, napominjem). Teritorije dogovorene, narodu rečeno \"mrš, mrš, svako na svoju stranu\" i to je suština prošloga rata. Gledaj na to sa neutralnog stanovišta i šta imamo na kraju? Ko je najviše na.jebao? Svi, a najviše oni ljudi koji nisu furali nacionalizam i koji su furali suživot, tj. život, a sada su svrstani u nacionalne torove i ti sada mene gledaš kao nekog Bošnju a ja tebe kao Hrvata. Od mene ćao, na saX ne dolazim više uopšte. Laku noć
@@@@jadnikrs hvala na dijagnozi. ja ipak ne mislim tako ali nema veze. sve sto trazis od mene da ti kazem (valjda priznam) priznajem bez ustezanja.. sve je kako kazes. hercegovci ovaki onaki.... ali zasto se vi niste okomili na njih vec na Hrvate skojima djelite zivotni prostor U SREDNJOJ BOSNI I U GRADOVIMA U KOJIMA STE VECINA ????? Ucinili ste najvece etnicko ciscenje ako cemo posteno. Hocu ti reci da igrate podlo i prljavo, ovamo nam se zelite predstaviti multietnicarima a zapravo vecih nacionalista i mrzitelja drugog i drugacijeg na Balkanu nema. ti trazis od mene da priznam da \"vodimo secesionisticku politiku\".... pa ko je nebi vodio kad dijeli drzavu sa takvima???? ja tebi necu reci da si glup a ti se potrudi da dokazes da si pametan, odgovori posteno.
Kad god se kladite samo pisite pobijedu protivnika osim normalno Lihtenstajna ili San Marina.Eto para puna vreca.
odavno moje sumnje da su ovo namjestene utakmice kad god igramo, znaci prodane sa nasee strane se je sad obestinilo, kao i na proslim kvalifikacijama, zalosno
@Zdravko Glup si. Niko ovdje ne vidi sebe u \"pravom svijetlu\". Reci da su Hrvati otvarali logore, reci da vode secesionističku politiku, reci da HDZ guši Bošnjake u Hercegovini pa možemo pričati. @jadnikrs Pola raje ne podržava ovoliki broj džamija i otvoreno to govori, ja među njima i masa Bošnjaka. Nije ovo Teheran kakvim ga predstavljaju. Jedno je narod a drugo je bošnjačka politika koja sebi stvara mali begluk u kojem zivi k\'o bubreg u loju. Za papu nemam šta dodati, nisam ni ja čuo da je bilo ko zvanično osudio te prijetnje rušenja itd., iako se te prijetnje mogu porediti sa ovim sa saX - neozbiljne su. I da, sramota je što je ona crkva u onakvom stanju tako dugo vremena i sramota je što na našoj Katedrali niko ne sklanja one jadne Hz grafite, između ostalog. Da ne duljim, sada imamo 3 begluka i tako će i ostati dok se narod ne opameti. A svi vi koji ne vidite čovjeka, već Bošnjaka, Hrvata i Srbina ste ga dobro popuš.ili za cijeli život, da prostite na izrazu.
Za vas je pecanje najbolji sport, ili bacanje kamena s´ramena
neka idu u PM
karavlasi jedva docekali. i on ga popu.sh.ise od grka pa sta? i batine i poraz.
Ja cu navijati za bracu iz Turske na prvenstvu. Ovi nasi su stvarno katastrofa. Vjeciti talenti. Halo vas dvojica,nadjite se pa se izljubite!
Evo opet. Halo isprani mozgovi samo vi nastavite gledat tv u BiH pa ćemo svi opet za puške. Jeste dosadni sa tim nacionalizmom, nijedan članak ovdje nema da na kraju opet ne bude isto slanje. Balavurdija blesava