Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam cast momci. Stidite se svi koji odlucujete u ovoj zemlji. Kad osvojite pretkvalifikacije u Posljskoj ne dozvolite nikome od politicara da vas doceka. Volim te Bosno!
Bravo trojka
Mene stid ovo čitati
E moja SDA na što si svela normalan život. Ali neka su džamije pune kako reče gazda SDA Bookir.
Mene je sramota. Treba li biti?
Gdje je tu konaković. Nema vremena od političkih i inih namještaljki po Bosni?🔥
ovo je nista kakvog javasluka jos ima u svim selekcijama samo se vjesto prikriva ne zamjerim savezu sute i koriste se maximalno ali zamjerim igracima glavnim zvijezdama u svim selekcijama bh sporta neka izadzu u javnost i neka se otvore pola drzave ce stati iza njih
E ovako trebaju i Fudbaleri da se otvore i kazu sve u javnost, a to je da Vico kurto sve srusi!!’
U drzavi gdje inzinjer i doktor nemogu da nadaju posao , vi se bunite ma dajte..
Bosna i OI ! QUQUUUUUUUUU !
KMMMMMEEEEEEEEEEEEE !
Koliko su ljudi pljuvali na naše košarkaše , da su se organizovali i napravili neki skup bar naredne generacije nebi imale problema , ovako VRTI , bitno je pljunuti čovjeka ne moraš znati samo pljuni care to je max domet našeg bošnje. MI SMO KRIVI !!!!
Zahvali se SDA koja unistava BIH sport, kulturu I ostalo zadnjih 30 godina
NiP samo nastavlja ono što je SDA započela. Iver ne pada dalje od klade.
Ja bih ugasio sve i jedan sport, uveo bih smrtnu kaznu i sav trud i sredstva usmjerio ka namjenskoj industriji. Kada drzava bude drzava, samostalna I suverena eh tek tada krenuti sa sportom i to sve iz pocetka.
A ima para za kojekakve politicare od kojih hljeba nema, maldive i sl koji promovisu nase zemlju na najgori nacin
Ha bu ugasio sve i jedan sport, I’ve o smrtnu kaznu i sav true i sredstva usmjerio ka namjenskoj industriji. Drzava kada bude drzava, samostalna I suverena eh tek tada krenuti sa sportom i to sve iz pocetka.
Vama kapa dole zavolju …
Savez dole, pohapsiti odgovorne za opsteuiranje države BiH!!!