Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh kad su nekad navijaci i narod imali muda pa reagovat,sad mozes ne 3 nego trobojku na sebilj okacit bez posljedica,mozda te eventualno golub pokaki
Pa kad trobojka i tri prsta nisu problem zašto su onda ljiljani problem?!?!?!
Ali ne mogu da se otmem dojmu da klix piše samo o Srbima pa čak i o nekakvim anonimusima. Zašto niste napisali nesto o Bosni, kako su napredovali, dajte im vjetra u leđa, neka raja opet dođe i nosi ih ko nekad. Ne interesuje me ovaj levat i njemu slični!!!
bio sam na toj utakmici i uopšte nije bilo tako, utakmica se nastavila par minuta poslije, nije bilo prekida više od 2 minuta.
22:00 Nastavljena je utakmica. 21:51 Prekid i dalje traje, no nađeno je kompromisno rješenje. Publika iz dijela tribine koji se nalazi iza klupe gostiju premjestiće se u drugi dio dvorane. 21:46 PREKID U SKENDERIJI! Nakon što je Bocka zaradio ličnu grešku, burno je reagovala klupa Igokee. To je izazvalo reakciju publike, a kada je Bocka pokazao tri prsta prema publici, navijači su reagovali i pokušali se obračunati.
kaze nisam nacionalista haha,djubre smrdljivi
2008. godina i ono nije znalo :) Sta mislis da su nacisti tako dizali ruku u Izraelu 1960-te? Eto, sta mislis? A jesi li ti cuo sa Murata Badica, kojeg su ubili tvoji troprstasi iz Banja Luke 2001. godine, samo zato sto je bio na polaganju kamen temeljca obnovljene Ferhadije, nikog izazivao nije... Nisi ti "lud", nisi ti "klinac", ti si najblaze receno glup. I to najblaze, da ne idemo u to sta si ti stvarno...
Bio na utakmici...i jesmo ti j..ali sve redom 😂😂 I neka smo...i opet bi 😜
To i jeste sve sto znate I mozete! Pojede vas mrznja i primitivizam.
Tatri prsta materi stavi u cvaju...
Katolix popušiii k...u od brace srvaa.....Ulizice
Bio tu, skocio s naletom mase preko one cjevure sto nas odvaja od partera. Tu je bila specijala i odmah osigurala situaciju. Laze da nije nacionalista nego je sad doso pameti pa konta mozda bi jos mogo negdje fasovat pa …. jooooo ko nas zavadi!
Nacionalista nego sta. Da pukne ovakvi bi prvi rokali . Zadojeno je to
Otarak
Ma nisi ti budala nego ti nisi znao gdje se nalazis i da su ti sa tri prsta skoro 4 godine rusili Sa. I ubijali neduzne i djecu,jer ste imali blokadu informacija. Isto ko sad sto rade u palestini. Usput i ako je proslo dosta vremena ,jeb..mo ti sve sto imas zensko u famil... u sve tri rupe koje imaju. Lijep pozdrav.
À jesu te fino vas pitali. Bravo.
Kaže nije nacionalista, a diže tri prsta i pokazuje u sred Skenderije, pa šta je sa ostala, dva slomljena bila, pa nisi mogao dignuti 5?
Tri prsta u košarci su normalna pojava .Samo napaćeni šabani reaguju neprimjereno .
u kosarci da... ali kad to uradis a nema veze sa tri poena koja si dao onda si osoba koja se pravi budala i nezrelo dijete. vi u skoli imate predmet 'kako se praviti budala' ubijedjen sam, jer predobro i uvjerljivo to radite da nekad kontam jel fkt ne razumijete
Koga briga što idiot pozdravlja sa NDH-a pozdravom.
Kud ti glavu ne razbiše
Dokaz da je Sarajevo danas multikulturalno! Tada nisi mogao dići tri prsta bez frke, a danas dignu spomenik Tvrtku Nemanjiću u centru grada i svi sretni i ponosni.