Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Avdić košarkaški Marjan!
Ma kralj, samo sto nije zaplak'o lik
Nemoj zezat, Edin je vrstan i komentator i košarkaški poznavalac, baš kao i Marjan što zna sve o fudbalu i strašan je ložer.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momci su zasluženo ponijeli epitet “Zmajevi od Bosne”! Borbenost je bila nerealna, ali istinita! Volim te Bosno i Hercegovino!
Mirza pod hitno nazad u Europu i spasavat karijeru. Koji su oni papci u NBA, koliko je D. Petroviću trebalo vremena da dobije minutažu. Da je igrao redovno prošli bi garant.
sve je ovo lijepo, ali rezultat od 16 u plusu prokockati to samo mogu debili.. Kikanovic se smije, kao eto gotovo je. Nije m ijasno kako ih Aco nije mogao spustiti, pa poslije 16 Teletovic ovaj isti puca dvije trojke... umjesto dug napad, ulaz, licna i eto.. pa to bi i Žepče dobilo sa juniorima... boze sacuvaj.. a komentatoru svaka cast, kapa dole, hvala bogu pa ne moramo slusati vise one koji nece da kazu "nasa reprezentacija" vec reprezentacija BiH...
teletovic je u kosarci kao dzeko u fudbalu... :)))))))))))
Ma *** trojku sa parkinga, kad prokockas 16 koseva prednosti zbog pocetnickih gresaka. Mozes ti pucat trice koliko hoces, ali nece stalno ulaziti u kos, kosarka se ne svodi samo na puko sutanje sa sto vece udaljenosti, to se zove igra bez igre i zbog nedostaka maste pred kraj utakmice smo i za***. Uvijek ista pjesma, tako blizu a tako daleko.
Pazi te ljudi sada-kada se Litvanija nade u finalu Eurobasketa!
Sačekaj ja ne vidim ovdje nikakav parking?
Zasto su svi negativni :(
Ako je to urlanje sjajno, onda sam ja papa!
Aj ti u pm. i ne diraj mi papu!
Kao u onoj pjesmi na oprostaju Delibašića..................MIRZA hvala ti !!!
Jao u onoj pjesmi na oprostaju Delibašića..................MIRZA hvala ti !!!
Svaka cast Mirzi ali nas broj jedan na ovom prvenstvu je Djedovic. On je odigrao sve utakmice na visokom niovu. To treba cijeniti. Mislim da je za prvi poraz krivac savez zajedno sa selektorom jer su iscrpili nas tim sa nevjerovatnim brojem utakmica, poslije kojih su nasi dosli emocionalno ispraznjeni a ekipa sa 7 igraca mora biti maksimalno naspanovana da visokom razinom adernalina nadomjeste manjak igraca. Ta maspanovanost bila je na maximumu nocas. Nazaloslt zbog prve utakmice smo dosli u situaciju da zavisimo od Makedonaca. Sve u svemu kapa dolje premda je mozda moglo i bolje. Momci hvala vam za tri noci ponosa. Sad i vi s ponosom mozete reci da ste Zmajevi
MIRZA I EDIN najvecii kraljevii BiH !!!!!!!!!! SVAKA VAM CAST i jedno veliko HVALAAAA. HVALA vam za onakve ne zaboravne trenutke
no comment
Ovom prilikom se zelim izviniti Mirzi Teletovicu iako on to nikad nece vidjet, al prije ove tekme stalno sam nesto pisao protiv njega kako svako moze igrati danas u NBA, kako covjek nema kvalitete i nema znanja, ali ovo veceras je bilo zastrasujuce, tako sam ponosan i nadam se da ce ove sezone Mirza ekspolidrati u NBA ligi kao sto je to veceras uradio. Zacepio mi je usta i nikad vise necu osporavat kvalitete velikog Mirze!
Kapa dolje majstore!
Edo Avdić o trici sa centra igrališta Mirze Teletovića: "Ovo je bila jedna od onih portorikanki sa 10,5 metara." :))))))))))
MIrza parkirao a nije platio