Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jankovic 15 poena, 18 skokova, 10 asistencija. U kosarci koja se igra po FIBA pravilima, triple-double je prava rijetkost. Aferim majstore!!!
Tako je. A sve bi bilo normalnije i cestitije da ovi pacenici-amatercici s Klixa znaju to prepoznati kao sto ne znaju. Bruka brate, bruka..
Momku se pridaje strasno malo paznje a u sebi ima veliki potencijal. Mogao bi i on postici vise od 30 poena da ima tu privilegiju kao neki pojedinci da bude vise sebican. Nadam se da ce momak pronaci pravi put u svom razvoju i postati vrhunski kosarkas jer sve ostalo sto treba jednom kosarkasu ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Steta sto nije bilo Sikirasa, Australiju bi sa njim u prvoj petorci pojeli za uzinu...
Vidi se po rezultatima ovih tekmi u razigravanju od 9-16 mjesta da mi tu ne pripadamo. Sve po 25-30 razlike dobijamo sa pola snage. Realno smo trebali biti medju 8. Ali nije neuspjeh za jednu malu zemlju kakva je BiH biti 9. u svijetu. Vjerujem da ce i Kinu dobiti bez problema, pa kuci uzdignute glave sa omjerom 5 pobjeda i 2 poraza i kos razliku cca +100.
Evropski prvaci igraju za 9 mesto ???????
nadam se da će vas 5-6 koji vode ovu reprezentaciju što prije se noge fatit sa ovih prostora.....
Realno, pripadate medju top 5 u svijetu momci. Imate sada odlicno iskustvo. Sada vas treba isklesat, a Josipa ostaviti kao trenera da vas prati u narednih 20 godina.
Citam na pocetku Musa 13 poena reko sta je reci da covjek dade samo 13 poena,kad ono u prvoj cetvrtini..
Bravo momci, svaka čast !!!!
kako mi je zao sto sikirasa nema.. vec bi karta za finale sa amerikom bila rezervisana... :(
moze li mi neko objasniti kako smo mi zavrsili sa australijom u 1/8 finala jos uvijek mi nije jasno kako su oni 3 zavrsili a kina druga.. malo sagledajici tabelu australci su imali +6, finci +32, a kinezi +40 i sad kako smo na kraju mi zavrsili sa australcima...
Aferim momci , svi odreda !
i musa mora biti manje sebican ono je 50% njegov poraz
Trebo si ti zaigrat jebo Musu
zaigram vam sa zenama a ti fantom pazo se da ti ne nadjem ip adresu
nije 96-73, nego 50-30!!