Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to super...dijeca igraju odlicno,ali gdje je tek juniorska pa tek onda seniorska selekcija...oni koji budu ostali u dobroj formi,kad budu zreliji otice da igraju za komsijske reprezentacije,tako je to...jbg :( zalosno
Kontrolne sam vec ukin'o. Rasclanite ove na proste faktore, i bice u_skoli i bez diktata. Sretno giganti!
Ako ne znate ko je najbolji igrač Hrvatske evo malo podataka. Inače je i peti strijelac šampionata po prosjeku. (Musa je treći) DARKO BAJO Nationality CRO Born 14.03.1999 Place of birth Nova Bila (BIH) Dobro bi bilo da je i on sutra u timu protiv Španaca.
Zbog čega će nam on, vidiš da i ovako razvaljujemo, a taj može da nam donosi lopte.
Baji i kompaniji je bio pornic na minus 27 hahahaahh koji ce nam k.... taj
Volja je na našoj strani. E sad kvalitet imamo. Postajemo velesila u košarci. Ovi najmalađi se bora za finale sutra. Malo stariji među 4 ekipe u Evropi. A selekcija kada bi svi igrali Teletović, Đedović, i ostali opet među 4-5 ekipa Evrope. To se zove u svim kategorijama poklopiti kvalitetom.
Baš šteta što će reprezentacija poput Španije morati da se zadovolji trećim mjestom
pali su jednom,pasti ce opet.
Ajmo 15 razlike posamarati ove spance nafurane :)))
Idemo ludo, idemo jako...do finala zmajići!