Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije valjda lud da ide odmah u NBA?! Mora u Euroligu bar godinu-dve.
Nas centar za narednih 10 ak godina ako Bog da, samo da ostane zdrav i nastavi sa kvalitetnim trenerima da radi moze on ostavit dubok trag u NBA ligi, ko god da ga izabere zelim mu svu srecu i naravno da dobije priliku da igra!
Jusuf Nurkić lottery pick (prvih 14) 100% po svim relevatnim analitičarima i sigurno igra sljedeće sezone NBA ligu, imat će problema ali očekivano, mislim da će uz pravu franšizu biti jedan od dominantnijih centara i uz Šarića i Bogdanovića stvoriti trio ex-yu NBA zvijezda
Šarić kad dođe u NBA bit' će zvijezda, a Bogdanović izlazi na draft, što je on sam potvrdio
kume ja znam više od tebe o ovoj temi 100%. Bogda bio u kampu San Antonio Spursa, a Šarić je najbolji mladi Europski igrač, kad sazrije bit' će sličan Draženu, nikad isti ali vrlo sličan
juka je cudo nije prolazna figura..samo naprijed....
kakav crni NBA pa Saric koji je bolji 50 puta je ostao u evropi jos dvije godine tako bi tebao i Jusuf da uradi
1. Šarić jeste veći talenat , ali je mršav za poziciju 4 , a pozicija 3 je toliko prepuna u NBA , sjeti se Veselog iz partizana pa gdje je sad. Nuric igra na poziciji centra koja je deficitarna u NBA , + mali ima i potencijal i brzinu. Znaci komotno moze doci na ofanzivnu razinu npr. Pekovica a ima predispozicije da postane bolji i odbranbeni igrac , znaci samo se cuvati povreda i trenirati i docice ugovot od 10 mil $ po sezoni ;) A to nigdje nebi mogao ni sanjati u Europi !
Ma samo ako te hoće Manchester City , ništa drugo.