Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Enis iz pastete iskace.
antitalenat za glumu
@vjecnokonačište bitno je da je tvoja mama dobar talenat za glumu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijep momak
ljepsi sam ja od njega samo ne zabijam ko on :)
@KSAhunter Umiješ li makar da skočiš i kažeš hop?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovaj nurkic nije potreban bh kosarci taj ce opet sa svojim menagerom napraviti sranje u repki ZAPAMTITE OVE RIJECI MOJE
džezva džezva
Enisa nema gdje nema. Jel i on iftario..
Hrvat ne iftari
@NekiCoek Ma i to sto kazes..
Joj brata što je sebi zube spuco, nek je ocm hhh
...gle enisa, za red veličine niži :))
Ovaj Enis Beslagic ce se svakom u guzicu uvuci smece seljacko Tesanjsko
Bilo kuda , Enis svuda, samo sebi epp pravi..
Hocu i ja selfie sa Enisom! 😄
Why my gurl
Koliko predrasuda ima prema ovom momku, prevashodno jako dobrom i inteligentniom bicu... Sve dosad sto je bilo pljuvanja prema njemu i o njemu, je uglavnom bilo iz kuhinje covjeka za kojeg se nedavno uitvrdilo da je, lijuci krokodilske suze zbopg nedostatka para za selekcije, samo u 2015. godini, i to od onog sto se zna, zaradio oko 100.000 KM - Haruna Mahmutovica! Ali, prica se da pravna drzava trenutno radi svoj posao..
@acti Kakve si, bolan, ti Harune rezultate napravio?? (jer si ti iza tog nicka, ili od tvoje amidznince sefike mali, ili neko tvoj) Koje rezultate, i to bas TI?? Sta si to bio, selektor, predsjendik?? I koliko si para klepio? A dokazi ce svima nama, a bogami i tebi, tako je najavljeno, uskoro biti predoceni iz Tuzilastva, cuo sam da nece biti nimalo prijatno...
bjež Juka, sad će luzeri oplest sa pljuvanjem...
Ljakse malo žešći. Je li i on poziva da se glasa za Ćamila na izborima?
Većinski narod u BiH poziva da se glasa na izborima za Ćamila, većinskom narodu ne smeta što ga manjine zovu seljacima jer ste vi baš to, manjine (u manjine ubrajam i baliye "Bosance" na izborima), većinskom narodu ljepota gledati kako manjine kmeče, pljuju, vrijeđaju šta god da mi uradimo
@Pinokio Uspjeh nema veze sa kulturom, pa šta ako si uspješan, sebi si uspješan, a treba imati vaspitanje koje se naravno nosi iz kuće. Nisam ni rekao da momak nije uspješan u svom domenu (košarci), ne bi bio NBA igrač da nije, ali ja govorim o kulturi i bontonu, da se npr. ne možeš ponašati kao kauboj kad se u centru Tuzle parkiraš sa F-150-tkom preko kugla na mjestu gdje je zabrana parkiranja i zaboli te k...c za to, jer ti si NBA zvijezda i tebi je sve dozvoljeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)