Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje bi nam bio kraj da se u sport ulažu bar minimalna sredstva za normalnu funkciju saveza.
Čestitam momci i treneru. Po vama se ova zemlja preoznaje u svijetu i vi ste dokaz da ipak nije baš sve izgubljeno. Još jednom sve čestitke bez obzira na dalji ishod vaših utakmica.
Idemo pregaziti Spance i osvojiti medalju. Kraljevi 🏀🏀❤❤
Prije svega sve cestitke za Okk Spars Sarajevo!Kapa do poda majstori,pratio sam sve nastupe i mogu reci ogroman potencijal je u ovim mladim momcima
gazite Furiju!
gaziiiiiiiii!
Svaka čast našim mladim sportistima! I puno sreće i jošp uspjeha !!!
iz ove generacije vidim Atica i Aleksica za 5 godina na NBA draftu
Momci su u igri za medalju. Odličan tim na čelu sa Edinom Atićem koji ima hladnokrvnost, ali i talenat Mirze Teletovića i koji će sigurno biti MVP turnira ako Bosna i Hercegovina uđe u finale.
@ Xarun3 Pa vi se i volite g...iti međusobno unutar familije. Bora Stanković je o tome pisao.
Svaka cast!!
BRAVO MOMCI :)