Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fakat su slični, ali jordan je igrao u ono zlatno doba nba lige ...
Kobe je Kobe ali Jordan je Jordan
phil jackson.. glup si ko felga, danas spanija se ne moze porediti ni sa jednom repkom iz doba pravog dream teama, u to vrijeme se ovdje igrala kosarka u stilu bodiroge jarane, sad u istoj spaniji igraju all star igraci iz nba, ogromna je razlika, a to da je sadasnji dream team igro u granicama svojih mogucnosti dovoljno govori o tebi.. ljudi su se samo ispucavali i trener trazio samo 5 raspolozenih igraca, i kad nadje nekog kome je suterski dan dobar.. ostavi cojka da trpa i gotova tekma..
lijepo poredjenje, ali je to samo ipak blijeda kopija! zna se sta je original a sta kopija! daleko je jordan od kobe! pogotovo vrijeme kad je jordan igrao, bilo je pregrst igraca koji su bili vrhunski i u to vrijeme je bilo umijece biti iznad svih, a danas kobe i nema neku konkurenciju... uzevsi u obzir da ovaj dream team na olimpijadi je igrao odlicno i skoro u granicamo svojih mogucnosti i nikog nije nadigrao da kazes vauuuu, a isti taj kobe nije bio dominantan - to sve govori! sto bi jordan trpio spance i gledao kako da zabije kljucne poene da se rezultatski odlijepe...ahaaaa.... pa jordan je tekme po defaultu rjesavao sam!!!! svi su znali da ide na njega i opet nisu mu nista mogli!
Nemre Kobe, a ni bilo koji drugi ni stići a kamoli prestić MJ-a. Preko 30 u svakoj utakmici, još bolji u Play off, a najbolji u finalima. Pored MJ-a i drugi bili bolji nego što u stvari i jesu. I ne samo brojke, nego imati motiva vratit se nakon godina pauze, te igrat i ganjat se u 40-oj s duplo mlađima je razlog zašto je MJ nedostižan. @OSBIH I ja od onda ne pogledah previše utakmica. Srećom imadoh sreće da gledam i prvi prsten protiv Lakersa i Magica za koje tadah i navijah. Gledah i poraz protiv Detroita i tada sjajnog Isaiaha. Ovo danas napuhane primadone čiji naveći dometi prijenos \"decisiona\". Svaka čast Kobeu ali MJ je MJ.
@OSBIH I onda su nam isparli mozak Milosevic ,Tudzman i Alija , pa nam sad nije ni do cega.
Pa ovo je staro najmanje 365 dana! Budi te malo aktuelniji u prevođenju tekstova sa stranih web stranica!
nevjerovatno.skoro pa identični koševi dva velemajstora.
Jordan je igrač zbog kojeg sam ustajao u 4 sata ujutro i gledao finala Chicago Bulls-a protiv Utah Jazz-a. Od tada ne sjećam se kad sam pogledao NBA utakmicu. Toliko.
Kobe Bryant je najbolji igrac u zadnjih 10 godina i jedan od njaboljih svih vremena,to svi znaju.Ako u narednim sezonama osvoji jos koji prsten ,mogao bi prestici Jordana po dostignucima.A sam Jordan je izjavio da je Kobe jedini koji bi mogao biti kao on,i cak i veci.
Normalno da slicni i bryat je sam priznao da se trudio ka kopira jordanov skok-sut do savrsenstva, mislim i ptice na grani znaju to... Pogledajte Bryantov stil prije 10 godina pogledajte trenutni....ko nebo i zemlja..
od 100. 000 postignutih poena kobeta mora ih biti 15 slicnih jordanu, ipak je michael jedan i ne moze se niko s njim porediti na stranu to da je bryant predobar igrac.
ne moze brajant ni jezik izvalit ko dzordan,a kamoli sta drugo
Umm zasto se raspravljate, zna se ko koga kopira ovdje :D
Iskopirao/skinuo ga Kobe! Čovjek ima privatnu dvoranu u kući i pored treninga sa ekipom dodatno je Jordan stil kući usavršavao. Ali ni to ne može svako.