Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
docekat ce sansu al mora je maksimalno iskoristiti kao npr jeremy lin koji je iz sjene zakovan u zvijezde :)
Sinoc ga nije ni poveo, a kamali klupa..al vi to ne pratite, ovo je prvi clanak o nba uopste. Mirza buraz, strplenje, lakapo.
nece nikad, Avery Johnson je najzatucaniji trener u NBA, Mirza nece nikada dobiti sansu
Mirza je u posljednjih nekoliko utakmica izostavljen, zvanični status mu je, nažalost, \"inactive\". Baš sam gledao par utakmica ovog Brookliyna, i kako stvari stoje, ovoj ekipi (dok su svi zdravi) Mirza trenutno ne treba. Ne uklapa se u koncept i nikako nije igrač koji bi mogao mijenjati Humphriesa, radi se o potpuno drugim zadacima. Ali sezona je duga, siguran sam da će se dosta toga promijeniti i da će Mirza izboriti svoju minutažu. Na kraju krajeva, ako ne odgovara Brooklinu, ima ekipa kojima baš ovakav tip igrača treba. Nema predaje, Mirza je borac!
Već sam to napisao par puta, Mirzin odlazak preko velike bare nije bio dobra ideja. Netsi su, po meni, loš izbor. Prva četvorka je Humpries, jedan jako dobar igrač, i veoma zahvalan (retkost u NBA), drugi izbor je R. Evans, zanimljiv igrač, sa preko 700 NBA mečeva, liči po igri na Rodmana (naravno nije lud kao Denis, ali niko nije), sa skromnim učinkom poena (nikad u karijeri preko 6 u proseku), i odličnim brojkama u rubrici skokovi (kakav je igrač dokazuje i poidatak da je u preko 700 NBA mečeva postigao samo 1 trojku). Mirza i odlični Gruzijac Shengelia će dobijati šansu na kašičicu, Tornike sa svojih 20 godina može da bude strpljiv, Mirza koji ima 27 baš i ne. Kako god, Mirza je odličan igrač, to je već i dokazao, na njegovu žalost, NBA ima svoja pravila, mnogi izvrsni (i iz SAD, ne samo Evrope) igrači nikad ne dobiju šansu, jednostavno tako to ide, ipak je to pre svega biznis.
Avery, pa što si dovodio četiri krilna centra (četvorke) i na njih trošio silan novac. Lošiji evropski igrači od Teletovića igraju zapažene role u NBA jer su (oni ili njihovi menadžeri) znali izabrat klub u kojem imaju prostora za igrat. Bojim se da Mirza nije dobro izabrao. Avery, ako već spominješ igru u napadu, Teletovića i Humphriesa (talentovani wrestler koji je zalutao u košarku) onda, ako si košarkaški trener, samo će ti se kazati kome dati prednost
nema zime za Mirzu samo treba strpljenja. On ako ostane psihicki jak a cini mi se da je upravo on jedan od takvih on ce ostaviti itekakav trag jer nije realno da tek tako uleti u masineriju ali isto tako nije i to da ne dobije sansu i ne iskoristi je. Ipak je on u proslim, doduse, pripremnim mecevima sa Cajom redovno resetao NBA timove a druga stvar je da ako neki slabiji EU igraci vec imaju solidne karijere u NBA zasto onda Mirza ne bi bio i bolji od njih. Jos samo da nam levati obezbijede prijenose NBA i mirna Bosna.
Igrace on al u k.... hahah. To ti je isto kao kad ti na konkursu za posao kazu mozda te budemo zvali nekad u buducnosti. Nema od njega nista :D
mancini je mala maca sta spremamo averyiju, al neka polako nek jos malo rotira
Ovom Johnsonu Mancini bio mentor i savjetnik
F* y* nemas pojma sjedio je na klupi al et nije igro
koje sranje. mulci sa klixa našli novu žrtvu, hoćete popustit Mancinija?
Avery Zemancini - Najveci neprijatelj Bosnjackog naroda.
Mirza vrati se u Evropu.Nema tu u NBA nade za tebe.Najbolje igračke godine provesti na klupi je besmisleno.Uvijek će fizički i brzinski jače čamuge imati prednost a i nisi ti baš kalibar za prvu petorku neke važnije ekipe u NBA.
Mirza, daj vidi s tim Đonsonom ima li kakva posla za mene, čistiću vam i kopačke ak treba, samo me vadi iz ove bijede od države,
brini mriza viteze bosanski, i pokojni drazen petrovic je presjedio 1 sezonu na klupi da bi drugu bio u tim istim netsima ikona
cinjenica je da kada je mirza ulazio, oni su gubili.. protiv miami heat-a su bili bare, bare dok mirza nije usao i poceo fulati trice, nekon cega se miami odlijepio. sinoc recimo nije bio ni na klupi :( meni je to potpuno razumljivo, nije to evropa, treba se navici.. u svakom slucaju uz puno rada, sto svakako nece biti problem rezultat nece izostati. tek od iduce sezone od njega ocekujte najbolje :)