Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo pokazuje kako nismo imali srece i kako smo mogli sa 2 pobjede nad Belgijom i ovom Ukrajinom otici u cetvrtfinale i svjetsko prvenstvo,jos se prezaliti ne moze,ne mozeeeeeeee.
E moj Aco, da si zvao na vrijeme time-out protiv Litve i da si im rekao da se ne ispucavaju, sad bi igrali protiv ove Ukrajine i Belgije koje sigurno mozemo dobiti, jedino je Francuska zajebana, tako da smo mogli jos dalje, ali tako je to kad covjeka ne vodi pamet i trenersko znanje nego iskljucivo emocije. To su te djecje bolesti, kojih se nikada necemo rijesiti.
Da je bilo malo vise srece naslov bi bio: zmajevi savladali ukrajinu:(! Steta stvarno
Kakvo iznenadjenje ? ovo samo pokazuje u kakvoj smo mi grupi bila pa smo morali kuci sa 3 pobjede.. cccc
Ne vidim ovde nikakvo iznenadjenje,po vasem naslovu covjek bi zakljucio da je ukrajina kosarkaska velesila.
Ma najzajebanija nam je grupa bila, to je Latvija pokaza ladan, a to će se vidjeti i u nastavku prvenstva.
*pokazala danas
I dalje mislim da je Ukrajna bila očajna danas i ništa više. A ovi su svoje trice ubacivali ko nikad. Sljedeću igraju protiv Francuza pa mogu komotno odmorit ekipu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ko ne zna, latvija je dosla na prvenstvo kao najveci autsajder, znaci poslje poljske, belgije, ceske, i nas na kraju krajeva jer su nas svi ostali smatralii autsajderima svaka cast ovoj latviji jer opravdava zasto je i nas pobjedila, ovo je neka do jaja nabrijana ekipa
Ja sam ih pratio u svim dosadasnjim utakmicama koje su bile na prenosu, ljudi igraju odlicno, mada sam ubijedzen da su nam dosli umjesto Litvanije da bi ih mi onako nabriani savladali, al' sta je tu je, siguran sam da Latvija ide najmanje do cetvrtfinala
Kako je iznenađenje kad nekoga dobiješ 30+ razlike !
Pa kakva je to grupa bila gdje je ukrajina. Be'ze.