Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli k. nebitan lik za BiH.
Rodman je to nekad imao u svakoj drugoj utakmici :)
Svaka čast, napokon skupio muddha
Nije mostarac iz Čitluka je
Ispravak netočnog navoda ČITLUČANIN a ne Mostarac.
Ne znam čemu potreba da se naziva "Mostarcem", kao Bosanac je, naš je. Napišite hrvatski košarkaš jer čovjek igra za Hrvatsku. U principu ne znam ni zašto je na vijestima na klixu, ni Index ne izvještava o Nurkiću i Musi.
Tobe ja Rabbi, ovo je čista nepismenost i nepoznavanje teme. Samo se jedan jedini Bog obožava i samo se njemu klanja. Toliko o novinarima klixa. Postoji niz izraza koji mogu to opisati od divljenja, poštovanja, ..., ali ne on se mora obožavati. Ovo je čista uvreda za većinu čitatelja.
@sale001 Onda nemoj citati. Ovo je, jos vuijek, koliko toliko sekularna drzava.