Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BICE SVE OK BICE KOSARKE U BH BICE POBJEDA I FESTI , SAMO ONE TRI SUPCINE DA NE PRILAZE BH REPKI TELETOVIC NURKIC I DJEDOVIC PA MAKAR SE NIGDJE NE KVALIFIKOVALI , EVO HVALA BOGU KADETA I JUNIORA SACEKACEMO MALO SAMO OVA TRI SUPKA NIKAD VISE U BH REPKU NIKADDDDDDDDDD
Mislim da se za Duškovu platu može spremiti par naših mlađih selekcija na godišnjem nivou, da više ne fali novac za kotizaciju i pripreme. Kada Teletović, Đedović, Nurkić odluče dati sve od sebe za reprezentaciju onda treba dovesti kvalitetnog trenera, što Duško sasvim sigurno jeste, ali sa trenutnim igračima, bolje bi bilo dati šansu nekom mlađem treneru poput Pandže da izgura ovaj tranzicijski period.
ne moze ekipu voditi trener kod koji ima 26 godina. jer ne moze voditi ekipu trener kod kojeg igrac npr seniorske reprezentacije ima igrackog staza vise nego trener kosarkaskog staza uopste. Pandza je dobar trener, strasan trener, ali za seniorske reprezentacije nije, jer mu njegove godine i dosadasnje iskustvo to ne dozvoljavaju.
pogresno ste pozvali element za slike kliskeee...probajte sa :)
u ovo niko ne vjeruje , hajmo biti bar jedan momenat realni i pošteni , porazi su jedino što nas ceka ,ne zato sto smo oslabljeni vec to je nas trenutni kvalitet :) sretno :)