Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto toliko pljujete momka. Imao je dobru sezonu u BiH ligi koja je takva kakva jeste. Za njega govore i brojke tj. njegova statistika za ovu sezonu, i Ko god da je pogledao utakmicu Studenta ove sezone mogao je vidjeti koliko je jak i koristan za ekipu. To sto su njegovi timovi ispali ne znaci da on ne vrijedi ne moze Niko sam da nosi ekipu cijelu sezonu. 34 poena sparsima ove sezone nije malo (34 poena preko Kene Bajramovica) mislim da zaslužuje da se nadje na širem spisku! Sretno Ismete i sve najbolje u karijeri.
Realno druže,pošto je BiH vazda bila taraba u koši...ne bi me iznenadilo da i ti budeš oslonac raspale reprezentacije u kojoj samo Nurkić nešto vrijedi ( ako li bude pozvan ).
Gledao sam Ismeta uživo nekoliko puta. Momak je zvijer...Nevjerojatno snažan. Nije mi jasno kako nije mogao naći bolji angažman od sabanske BH lige
Inace njegova igra jako pozitivno djeluje na kolektiv... vidljivo iz zadnje sezone.. :D
Jarane,naspaval se ti jutros, izjava ti je ko da nisi 7 dana spavo. Sad ce selektor,samo malo sacekaj...
Najgora je samoreklama.....skroman si jbga Ako si bio tako dobar sto sve te tvoje ekipe ispadose? Ako ekipa iz nekog razloga igra na tebe,normalno je da ces se istaci??? Da Ramo i ekipa nisu asistirali,gdje bi ti bio?? Ima valjda neko strucan da preporuci,neki novinar,trener,struka??? Ti sam sebe ??'
hahahahahahahahahahah, mvp nikad jadnije i smijesnije lige, a jos mu klub ispao, hahahhaahahah... i ono bi odmah u reprezentaciju... hvala Ismete, popravi mi dan!!!