Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opusteno rukomet i kosarka 100% fudbal je ionako seoski prestiž u BiH
Ekipi Potkozarja iz Bosanskog Aleksandrovca (Igokea trenutni naziv...kao nekad Emerson, a sad Pallacanestro iz Varesea) cestitke za naslov prvaka BiH. Za ovo kapa dole Dodiku, dok pojedinci iz Sarajeva zrtvovase Evropskog prvaka KK Bosnu za politicku karijeru
Zato, bombardujte Meku, tu septičku jamu civilizacije. I problem rešen. Trajno. Jer samo levičarski idioti misle da je, pri sadašnjem nivou komunikacija u svetu i uopšte ljudske egzistencije, potrebno sačekati pet ili šest vekova da muslimani prođu kroz svoju renesansno-prosvetiteljsku fazu. To se, naravno, neće dogoditi nikad, ne samo zbog toga što je islam najhermetičnija od svih totalitarnih ideologija ljudske istorije, ultimativni kult divljaštva, smrti i bede, već i zbog toga što mu uz podršku zapadne levice nije potrebno da se reformiše. Odlično mu ide i ovako. Bombardujte Meku i oslobodite sve Arape tog zla kome robuju a sa njima i ostatak planete.
Ma ja sam uvijek tu. Juče sam samo pisao pod drugim imenom. Kuran ću zapaliti
Igokea pobjedila, sport izgubio. Duvajte ga Igosi, pozdrav iz Banjaluke.
DOBRODOSLI U ZEMLJU KOSARKE ;)
intervjuirali dodika na kraju tekme fuj za bht mediji za krac
Jeste najveci...,al' sa kilazom ...
ma haj ko god...
I opet lištica popušila hahahahahahahaha
a gdje je kk fosna ?
ne znam o kome govoriš, ali ako me pitaš o FK Sarajevo vrlo rado ću ti odgovorigdje je.ti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I to je do iduce godine, dok ne padne krmak iz Laktasa.